3ps3 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Koupil jsem si nvé pc s monitorem ale neukazuje mi žadnej obraz ale ukaže mi že sem ho připojil přes DVI. a když zapnu pc tak se po chvilce vypme a samo zapne .mam k tomu všechny ovladače origo win vista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Podivej se dobre zda je dopre zapojena VGA. Na monitoru dej auto ladeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3ps3 Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 vše mam zapojeno dobře pošlu to na reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 a nemáš tam integrovanou a jinou grafickou ? nebot v případě že jo tak jse integrovaná automaticky vypne (ale to zas nevysvětluje restartovaní) jinak mimo téma přes co si kupoval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Blbá otázka, když je úplně novej, ale dával si nouzovej režim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Blbá otázka, když je úplně novej, ale dával si nouzovej režim? a proč blbá ? vždyt mužeš mít třeba pc s integrovanou a HD4870 ,to si skoušej na klokany...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3ps3 Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Kupoval sem na Alza.cz . http://www.alza.cz/pocitacova-sestava-alza-gamebox-far-cry-2-d103702.htm Jestli tam je integrovaná grafika to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Kupoval sem na Alza.cz . http://www.alza.cz/pocitacova-sestava-alza-gamebox-far-cry-2-d103702.htm Jestli tam je integrovaná grafika to nevim. Kupuješ si pc který stojí skoro 3oooo,- a nevíš jestli má integrovanou grafiku? Nejlíp asi reklamace.... A co nejdřív..:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 ta deská intg. grafiku nemá v tom případě je vadná grafická karta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Doporučuji také ihned reklamaci nejspíš jsi narazil na vadný kus .. LocK * Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LENCAK Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Hle co používáš windows xp 32 bit / 64 bit ; vistu 32 bit/64bit ci lunix nebo neco jineho ?? Mel jsem stejny problem..pouzivam Winds XP 32 bitove a mel jsem tam hozeny 4 x 1 gb ramen.. kdyz jsem jednu vyndal a zpustil tak to slo. Nekde jsem cetl ze XP 32 bit utahne jen 3.25 gb ram...tak nwm vid :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3ps3 Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Dostal sem k tomu vistu 32 bit. a rozebírat to nebudu když to mam v zaruce ,zejtra reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Hle co používáš windows xp 32 bit / 64 bit ; vistu 32 bit/64bit ci lunix nebo neco jineho ??Mel jsem stejny problem..pouzivam Winds XP 32 bitove a mel jsem tam hozeny 4 x 1 gb ramen.. kdyz jsem jednu vyndal a zpustil tak to slo. Nekde jsem cetl ze XP 32 bit utahne jen 3.25 gb ram...tak nwm vid :) muzes tam mit kolik chces RAM pameti ale 32bit system ti bude ukazovat a vyuzivat jen neco okolo 3GB RAM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Hehe, na tuhle sestavu jsem se taky nedávno díval. Asi se ti nebude chtít otvřít case a podívat se či je všetko zapojené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revan_ Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Vzhledem k tomu, že by se tím pravděpodobně připravil o záruku, tak se mu určitě chtít nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Co tu pořád řešíte, prostě Reklamace a už to sám řekl.. Rozdělávat ho asi těžko bude, když tam má záruční plombu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Jen dodatek,dival jsem se na tu graf,kartu,a uz ju nemaj na sklade ani v prodeji,takze nechci strasit,ale mozna nahradni mit ani nebudou,takze ti daj jinou/mozna lepsi,mozna horsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3ps3
Koupil jsem si nvé pc s monitorem ale neukazuje mi žadnej obraz ale ukaže mi že sem ho připojil přes DVI. a když zapnu pc tak se po chvilce vypme a samo zapne .mam k tomu všechny ovladače origo win vista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts