nesquick Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Nevim kam to mám dát tak sem to dal sem , nikde sem to nenašel tak to sem píšu ... potřeboval bych poradit jak stahovat na czshare a jak hledat různé věci . vůbec nevim jak na to :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Ok díky moc, aspon už stahuju něco :cheesygrin: ale jak mám třeba něco hledat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Ok díky moc, aspon už stahuju něco :cheesygrin: ale jak mám třeba něco hledat ? Mas tam Vyhledavani souboru >>>>> Tak na to klikni, potvrd a hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Díky moc oboum za rady :psp: prosim ten LOCK :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.