Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPod Artwork [Help]

x-t-rAy

Recommended Posts

Potřebuji poradit s iTunes...

1)V několika případech se mi stalo,že jsem ke skladbě dala artwork (obrázek alba) ale v samotném iPodu se mi ten artwork nezobrazil,nebo se mi zobrazil jen prázdný čtevreček

2)U nějakých skladeb když dám Get Info,taxe mi tam nezobrazí nabídka Artwork,čili tam obrázek vůbec nejde nahrát

CO S TÍM? :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby ste si aspon ten kdo dela novy tema precet to co tady uz napsany je , vsimnul by si ze se tady uz delal tema na tenhle problem , problem mezi klavesnici a zidli to neni , u toucha 2g to dela problem , zkousel sem to uplne stejne na iphonu 3g a normalne to kde , udelej to prez mp3tag ,.... ;-)

Odkaz ke komentáři

Kdyby ste si aspon ten kdo dela novy tema precet to co tady uz napsany je , vsimnul by si ze se tady uz delal tema na tenhle problem , problem mezi klavesnici a zidli to neni , u toucha 2g to dela problem , zkousel sem to uplne stejne na iphonu 3g a normalne to kde , udelej to prez mp3tag ,.... ;-)

Já takový topic hledala,ale nikde jsem ho nenašla :?

Mno každopádně díky za nějaké info

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

MP3 tag je neskutocne jednoduchy :). Takze:

1) zapneme program

2) v liste s ikonkami klikni na 4. zlava - zmena priecinka

3) vyber priecinok v ktorom mas pesnicky ktorym chces priradit album art

4) vpravo sa ti zobrazia vsetky pesnicky v zlozke, najdi si tu ktorej chces zmenit/pridat obrazok a klikni na nu raz

5) nalavo mozes editovat ID3 tagy zovlenej pesnicky a uplne dole je taky stvorcek :cheesygrin:, klikni nan pravym myslidlom a daj pridat obal

6) zvol obrazok a ok

7) zmeny do suboru uloz kliknutim na ikonku diskety, v liste s ikonkami hned prva zlava

8) pri vyznacovani pesniciek, ak mas album kde maju pesnicky rovnaky album art, funguje skratka CTRL+A pre vyznacenie vsetkych :)

Odkaz ke komentáři

Díky všem za tipy,ikdyž stejně jsem to nakonec vyřešila přes iTunes :D Kdyby někdo chtěl help,jak to vyřešit v iTunes,ať se ozve do pm :)

ještě jendou-DÍKY VŠEM

1) Nevim, proc ten svuj postup tajis, kdyz ho chces rozesilat jen pres PM.

2) Svuj postup s manualnim pridanim obrazku alba pres iTunes jsem tu uz napsal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu