ententeak Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Zdravím, jsem zde nový (PSP mi přišlo v úterý, navíc to mám PSP3004, takže není hacklý) Sháním hru Soul Eater: Battle Resonance. O této hře jsem četl již v prosinci a společně s Warhammery to byl jeden z důvodů, proč jsem si PSP koupil. Jenže! U nás tahle hra není nikde k dostání (vyjma warezu). Tak jsem se chtěl zeptat, jestli tu někdo neví, kde ji sehnat... klidně i japonskej relase... Předem díky za odpověď. PS: Ať nezakládám zbytečně další topic s dotazem: Existuje taky nějakej seznam (free) aplikací a her, který jdou na na nehacklým PSP s Ofik Firmem 5.03 ?? Všude jsem jen našel seznamy na CFW nebo bez popisků.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Zdravím, jsem zde nový (PSP mi přišlo v úterý, navíc to mám PSP3004, takže není hacklý)Sháním hru Soul Eater: Battle Resonance. O této hře jsem četl již v prosinci a společně s Warhammery to byl jeden z důvodů, proč jsem si PSP koupil. Jenže! U nás tahle hra není nikde k dostání (vyjma warezu). Tak jsem se chtěl zeptat, jestli tu někdo neví, kde ji sehnat... klidně i japonskej relase... Předem díky za odpověď. PS: Ať nezakládám zbytečně další topic s dotazem: Existuje taky nějakej seznam (free) aplikací a her, který jdou na na nehacklým PSP s Ofik Firmem 5.03 ?? Všude jsem jen našel seznamy na CFW nebo bez popisků.... Myslim ze jen dema a par malo aplikaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Zdravím, jsem zde nový (PSP mi přišlo v úterý, navíc to mám PSP3004, takže není hacklý)PS: Ať nezakládám zbytečně další topic s dotazem: Existuje taky nějakej seznam (free) aplikací a her, který jdou na na nehacklým PSP s Ofik Firmem 5.03 ?? Všude jsem jen našel seznamy na CFW nebo bez popisků.... - ale jsou zde jenom dema http://www.pspdemocenter.com/list.php?c=downs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententeak Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 díky.. ty demíčka alespoň do vejplaty zabavěj ;) A co ten Soul Eater?? nikdo nevíte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 díky.. ty demíčka alespoň do vejplaty zabavěj ;)A co ten Soul Eater?? nikdo nevíte?? Mozna muzes zkusit neaky zahranicni obchody kde se plati treba paypalem.... Treba: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9f-49-en-70-349s.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententeak Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jo.. dík moc... něco takovýho jsem měl přesně na mysli :) teď už si jen počkat na vejplatu :D Edit: tak z toho play-asia.com k nám neposílaj :( nějakej jinej shopík by nebyl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Nebo zkus e-bay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententeak Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 nevim proč, ale eBayi moc nevěřím... Radši eShop nebo shop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mělo by se to nějak dostat do čr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententeak Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak jsem nakonec zkusil ten eBay... trefil jsem jednoh Francouze a prej 10-21 dní, než mi to příjde.. tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.