razziel Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 cus lidi poradte me nejaky hry ktery by me sly na amd 6000+ 2x3.2ghz 4 giga ram ati shapirre 3850 512mb gddr 3 mam tam akorat wow css a tot vse dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 No na tom ti pojede takřka všechno xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 hele skus GTA 4 to je hlavne o procesoru ... mam AMD 5000+ x2 2,4 ghz ; 2 GB ; hd4850 a jede mi to na nejnižší trošku záseky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Vy ste to nepochopili? On ví, že mu pojede skoro všechno, jen to sem dává, aby se chlubil... Ale zkus COD5, GTA4 a třeba vláček... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 OMG nechapu proc vsude kazdej dava GTA4 kdyz zas tak narocny to neni..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CrazyManer Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 No na tom ti pojede takřka všechno xD to on ví, on je asi jeden z těch co cpou svojí konfiguraci do každýho fóra aby vypadali hustě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 ja sem necpu konfifuraci abych vypadal huste jelikoz ten pc co mam je vcelku dneska prumer jen chci aby me tu nekdo normalni napsal naky novy hry co tet vysly co by me na tom sly jalikoz jsem to tet nejak nesledoval posledni dobu jediny co jsem tet zkousel je to gta 4 a jede me na stredni s 20fps coz se me zda uplne nahovno to hrat protoze to je cely zpomaleny kamos ma 4 jadro grafiku za 6 k a gta 4 mu na tom jede na low tak nvm kdo tu hry optimalizovaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Tak třeba zkus: F.E.A.R. 2, Burnout Paradise, Mirror's Edge, Wheelman a třeba Godfather 2. Tak zkus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Tak třeba zkus: F.E.A.R. 2, Burnout Paradise, Mirror's Edge, Wheelman a třeba Godfather 2. Tak zkus ;) dik moc urcite zkusim aspon nekdo pochopil smysl topicu:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Faktk doporucuju assasins creed superb games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 ja sem necpu konfifuraci abych vypadal huste jelikoz ten pc co mam je vcelku dneska prumer jen chci aby me tu nekdo normalni napsal naky novy hry co tet vysly co by me na tom sly jalikoz jsem to tet nejak nesledoval posledni dobu jediny co jsem tet zkousel je to gta 4 a jede me na stredni s 20fps coz se me zda uplne nahovno to hrat protoze to je cely zpomaleny kamos ma 4 jadro grafiku za 6 k a gta 4 mu na tom jede na low tak nvm kdo tu hry optimalizovaval. Já mám průměr komp a jedu na vysoké detaily (btw ta hra jede na 80%počítačů líp na vysokejch detailech než na nízskejch..) Jinak třeba Far Cry2, Zaklínač,Dirt (starší ale pořád dobré) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Já mám průměr komp a jedu na vysoké detaily (btw ta hra jede na 80%počítačů líp na vysokejch detailech než na nízskejch..) Jinak třeba Far Cry2, Zaklínač,Dirt (starší ale pořád dobré) jak onže když nastavim místo low high že to pojede líp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Lineage II ,.. ostatni hry sou ztrata času :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 jak onže když nastavim místo low high že to pojede líp ? Áno u GTA IV mi to takhle funguje... když mam low low low low... tak se mi to seká jak kyselá sekaná.. dam všechno na high popřípadně medium a je to krásné jak svěží džus xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.