pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Caw lidi chci se zeptat jestli se da nejak udelat abych nemusel kdyz chci parit po netu vypinat antivir mam wifi klicenku?? dik za odpovedi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Duben 10, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Co ma antivir spolecneho s wifi klicenkou? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Co ma antivir spolecneho s wifi klicenkou? :D hodne prave pokud je nevypnu tak me to nepusti do hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 A jakej antivir používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 eset smart security Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Aha xD No kdyby jsi používal nějakej jinej tak bych ti poradil ať přejdeš na tenhle ale takhle neumim poradit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelF Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Neni to antivirem, ale firewallem. V něm se to nechá nastavit (musíš si nastvit režim Interaktivní a pak povolit spojení). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Neni to antivirem, ale firewallem. V něm se to nechá nastavit. poradis jak?? nemuzu na to prijit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Nastavení>rozšířené nastavení(nebo jak se to tam jmenuje) potom personální firewall>interaktivní režim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Nastavení>rozšířené nastavení(nebo jak se to tam jmenuje) potom personální firewall>interaktivní režim... mam to nastaveny ale nic zapnu antivir a zkusim se pripojit ale nejde to napise mi to na psp connecting failed :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelF Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 mam to nastaveny ale nic zapnu antivir a zkusim se pripojit ale nejde to napise mi to na psp connecting failed :( A vyskočí ti nějaká tabulka? Pokud ano tak to povol a pojede to. Bohužel pro tebe eset firewall nemam, takže ti asi víc neporadim :roll:. Stáhni si manuál a tam určitě bude jak to nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 A vyskočí ti nějaká tabulka? Pokud ano tak to povol a pojede to. Bohužel pro tebe eset firewall nemam, takže ti asi víc neporadim :roll:. Stáhni si manuál a tam určitě bude jak to nastavit. prave ze nic nevybehlo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Tak ho vypni (jen firewall) mě to pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Tak ho vypni (jen firewall) mě to pomohlo... ok tak to vypnu a nemuze se nic stat? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacus.petr Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 ok tak to vypnu a nemuze se nic stat? :lol: Muže, jelikož budeš mít vyplý firewall, tak nemáš pc chráněn K tvemu problému, měl jsem úplně stejný a povedlo se mi to obejít tím, že jsem mezi bezdrátovým připojením(klíčenkou) a Lan, přes který mam připojený net, vytvořil Síťový most návod: Ovládací panely\Síťová připojení\ Označit připojení které chceš přemostit (minimálně 2) Kliknout pravim čudlikem myši Dát - Přemostit připojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Caw lidi chci se zeptat jestli se da nejak udelat abych nemusel kdyz chci parit po netu vypinat antivir mam wifi klicenku?? dik za odpovedi.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts