fReDyY Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Potřeboval bych trochu pomoct.:cry: Tak problém je takový.Mám se stát cheathunterem na serveru který mi nejde z důvodu toho že nemám protokol v47/48 tak jsem si ho stáhl a co nevidim mám STEAM bylo tam psáno nonsteam u toho patche .Ated mi nejde server žádnej a píše mi to neco ..Tak stahuji novy CS jelikož tento je uplne na ho.. jakmile tam hodim nonsteam patch tak to pořád nejde. Prosím o link na nonsteam patch s protokolem 47/48 nebo aspoň 47.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 hh tak NIC .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Uz ti to uploaduju :) Az to bude mas to tu :) http://czshare.com/673387/0LIO/patch_v35___protokol_47_48.exe Mas to tu :) Muj upload :) Za THX se zlobit nebudu : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Tak já si to vygůůglim xD posilam THX. CZ share je porad přetížené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.