Facka1468623184 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Co myslíte,vyplatí se koupit z aukra photofast? A jaka je vaše zkušenost? :-) (opraveno) :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Odkazi na aukce jsou zakazany. Radsi to vymaz a zeptejse na cenu - Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 na aukru to prodava stejny prodejce co tady a zde na foru uz je to tolikrat reseno doporucuji hledat jinak z vlastni zkusenosti muzu doporucit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Facka1468623184 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 na aukru to prodava stejny prodejce co tady a zde na foru uz je to tolikrat reseno doporucuji hledat jinak z vlastni zkusenosti muzu doporucit ;) Díky, já už koukal,že už je tu pár topiců na tohle téma ale stejně mi to nedalo:roll: a chtěl jsem slyšet nějaké to doporučení :-) to víš nováček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 ok v klidu no byt tebou pro priste si projdu ty topicy a kdyztak zeptam se tam a nezakladam novy tema usetris si starosti za chvilu prijde nejakej mod a lockne to jako duplicitni tema ;) jinak jak sem rikal doporucit muzu funguje v klidu ale taky zalezi jakou kartu do toho koupis doporucuju aspon micro SDHC tridy 6 ale nekdo tady rikal ze i class 4 jde v klidu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Facka1468623184
Co myslíte,vyplatí se koupit z aukra photofast? A jaka je vaše zkušenost? :-) (opraveno)
:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts