Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problrm se zapnuti notebookem

Sagon15

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tady ti zadny esc nepomuze. Problemy se zapinanim a vypinanim jsou asi nejcastejsi zavadou u notebooku obecne,proste se neco podelalo,jdi to reklamovat.

Jeste treba zkus vytahnout napajeci kabel,vytahnout baterku a nechat to par hodin "odlezet",mozna to pujde zapnout... Nevim proc,ale nekdy to fakt zabira. Ale jestli ne,supej s tim na reklamaci!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators
Tady ti zadny esc nepomuze. Problemy se zapinanim a vypinanim jsou asi nejcastejsi zavadou u notebooku obecne,proste se neco podelalo,jdi to reklamovat.

Kdyby sis pročetl mé posty, tak píšu - Ať zkusí přeinstalovat Win, pokud to nepude spusti, tak ať jde reklamovat! ..... :dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0
Při zapínání podrž esc (takhle to mám u Asusu) najede ti to do bootování a tam dáš DVD kde máš Windowsi....;)

hmmm tak jestli stihnes za 3 vteriny dat boot tak to ses frajer:roll:tezko se nezapne ani obrazovka jak uz tady psali zkus vytahnout baterku nekdy to fakt pomaha...a jestli a mas jeste zaruku tak na reklamaci nebo servis

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
hmmm tak jestli stihnes za 3 vteriny dat boot tak to ses frajer:roll:tezko se nezapne ani obrazovka jak uz tady psali zkus vytahnout baterku nekdy to fakt pomaha...a jestli a mas jeste zaruku tak na reklamaci nebo servis

Nevim jestli si to nikdy nedělal, ale - při zapínání pc můžeš nastavit boot, a za tři vteřiny stihnu stlačit tlačítko ty ne? :blink:

Odkaz ke komentáři

• 0

Podivej,ja bych jeste nevesel hlavu. Kazdy chytrak rekne,kdyz nevi kudy kam,ze odesla zakladni deska,ale co konkretne na ni? Mohl ti shoret nejaky kondik,pojistka nebo odpor,jestli mas nejakeho znameho pres elektroniku,tak mu to strc,at se na to mrkne-vsak v zaruce to uz neni,ne?

Vetsina zakladnich desek je osazena temi nejshitovejsimi elektrosoucastkami,co jsou. Pak na tom odejde kondenzator za 5kc a ty vyklopis 2 litry za novou desku... Sony napriklad vadne desky rozmontovava a dily zas pouziva,usetri na tom tezke prachy..

Odkaz ke komentáři

• 0
Ja se nato vyseru dam ho na aukro na nahradni dili je prej v prdeli zakladni deska proste skoda

Jo, to bude základní deska, protože já jsem to taky mněl ale naštěstí jsem to měl v záruce skus to dát na aukro stad z toho vydražíš co nejvíc, ale ještě to skus dát do servisu kdyby ti to opravili za nizkou cenu tak by se to dalo...

Ale pochybuju protože nová základní deska je celkem drahá.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu