holass1 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 kdyz spustim iso hru nhl 07 tak se mi objevi cerna obrazovka a nasledne se mi po 8 sekundach vypne psp cim to je ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spuntix Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 kdyz spustim iso hru nhl 07 tak se mi objevi cerna obrazovka a nasledne se mi po 8 sekundach vypne psp cim to je ??? budmas spatnej iso soubor a nebo mas moc maly fw koukni na jakych fw to běží:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Zkus si pohrát ve VSH menu (objeví se po stisku tlačítka SELECT) s UMD ISO MODE, prohod m33 na Sony NP-9660 a nebo na opak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Nemáš starej FW? Zkus udělat update. Zkus znova překopírovat iso.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
holass1
kdyz spustim iso hru nhl 07 tak se mi objevi cerna obrazovka a nasledne se mi po 8 sekundach vypne psp cim to je ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts