duxt Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Jaký by jste mi doporučili antivir už tady o tom něco bylo akorát bylo několik návrhů a nevím který si mám vybrat tak prosím poraďte. Zatím mám AVG 8.0 a ten se mi zdá celkem na nic... Omlouvám se PLS LOCK nevěděl jsem že toto téma tady už je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 žádnej antivir nepoužívej :dozey: .....stáhni nějakej firewall ;) ..... už to tu je několikrát řešeno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 každý Ti bude tvrdit něco jinýho, to jen tak na začátek...já jsem uživatel NOD 32 a musim říct, že spokojenost na 100% finální výběr bude stejnak na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Ja "by jsem" ti v 1. rade doporucil Slovnik spisovne cestiny. Tohle tema tu uz je: http://console-forum.net/showthread.php?t=50754 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duxt
Jaký by jste mi doporučili antivir už tady o tom něco bylo akorát bylo několik návrhů a nevím který si mám vybrat tak prosím poraďte. Zatím mám AVG 8.0 a ten se mi zdá celkem na nic...
Omlouvám se PLS LOCK nevěděl jsem že toto téma tady už je.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts