DDUDU Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 nemáte někdo zkušenost s touto hrou (Phantasy star pro PSP) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 pokud myslíš Phantasy Star Portable, tak to jsem zkoušel, ale jen krátce, nezalíbilo se mi to na první pohled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Taky sem zkoušel. Je todocela dobrý RPG, ale radši si zahraju Monster Hunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defg676 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 chaussure puma hair straightenersugg bootscheap handbagscheap bagscheap pursetn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokosss Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 No podle mého názoru je to o hodně lepší jak monster hunter ale tak to je můj názor jinák ja bych ji hodnotil tak 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.