cechomor Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Prohledával jsem net a narazil jsem na pár věcí které naznačují tomu že by mohl být The sims 3 na jednom DVD pro Windows a zároveň na jednom a tom samém DVD i pro Mac ale prostě nevím pak sem zase našel že pro mac to vyjde hned jak vyjde verze pro Windows ... co jste se o tom dozvěděli vy ?? http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2210&ref=laku pokud se podíváte na obrázek tak je tam napsáno Mac ale dole na operačním systému je jen Windows xp/vista je mi strašně divné proč nedají místo toho obrázku tenhle http://sims3.herniweb.cz/file/img/shop_ts3.jpg nebo tenhle http://www.funstore.cz/products/ea/sims3/v.jpg ale je mi strašně divné že jich je tolik takže nevim čemu věřit jedno naznačuje tomu že to bude na jednom DVD a to druhé zase že ne ale nejvíc asi vede že to nebude na jednom DVD ale pokud jsou ty obrázky fake tak nevim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 co to meles za voiloviny :D myslis si ze by se the sims3 win+mac vesel na jedno CD ? :D polsy odkaz, at se trochu zasmejeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Spíš myslí jedno DVD... a nevim jestli se tam vejde ale možný to je... Tehdá Tony Hawk Pro Skater 4 byl na jednom DVD/CD a bylo to jak pro Win tak Mac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Nebo spis na blueray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Naucte se to konecne je to blu ray je to jakoze laser z mechaniky na jine vlnove delce jestli se nepletu. .... Jinak proc by to jako meli davat na blu ray disk ? Vetsina lidi imho blu ray mechaniku jeste nema .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 je jedno jestli blu ray nebo blue ray sice máš ToMmy pravdu ale je to prkotinka a asi jedna bude verze pro windows a to druhy bude treba jakoby patch aby to slo na Mac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 To asi tezko :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 refresh .. přečtěte si můj příspěvek ... něco sem tam dodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Husty, kdyby to tak slo, tak je to bomba :) Pomohlo by to k rozsirovani jinych OS, nez Windows. A mozne to je, jelikoz textury a zvuky jsou to nejvetsi z toho a jelikoz to je stejne pro vsechny platformy, tak staci upravit jen .exe.. proste jen programove casti a to je nepatrna cast z celeho DVD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 LOOOOOOOOOOOL :D takovou blbost resit takovy volovinky vydim vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 :-DRadsi sem pak hodte odkaz az to vyjde. .at muzu sosat,lepsi nez tajk ty kecy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.