hejl12 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Ahoj všichni mám mobil LG KU990 viewty a zajímalo by mě jestli se nechá pomocí bluetooth nebo pomocí USB kabelu připojot z mobilu na internet (aby byl zdarma) a ještě mě zajímá jazk zjistím jestli mobyl podporuje PAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Mám ten samý mobil a toto nedoporučuji protože je to hodně nestabilní. Pokud chceš mít opravdu dobrý internet doporučuji na aukru si vyhledat simku s internetem na půl roku zdarma ( dá se sehnat za 300 bez kreditu) a máš internet všude. PAN nepodporuje - nemá OS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejl12 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Mám ten samý mobil a toto nedoporučuji protože je to hodně nestabilní. Pokud chceš mít opravdu dobrý internet doporučuji na aukru si vyhledat simku s internetem na půl roku zdarma ( dá se sehnat za 300 bez kreditu) a máš internet všude. PAN nepodporuje - nemá OS. takže tobě se povedo připojit na isnternet přes bluetooth/usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 takže tobě se povedo připojit na isnternet přes bluetooth/usb? cau hele muj bratr to ma stejne a co ja vim tak kdyz to ¨v nastaveni mobilu(USB)si muzes nastavit jak chces mobil pripojit tak je tam i modem..tak pres to to nejak de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.