hejl12 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Ahoj všichni mám mobil LG KU990 viewty a zajímalo by mě jestli se nechá pomocí bluetooth nebo pomocí USB kabelu připojot z mobilu na internet (aby byl zdarma) a ještě mě zajímá jazk zjistím jestli mobyl podporuje PAN? Citovat
Kamikaze211 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Mám ten samý mobil a toto nedoporučuji protože je to hodně nestabilní. Pokud chceš mít opravdu dobrý internet doporučuji na aukru si vyhledat simku s internetem na půl roku zdarma ( dá se sehnat za 300 bez kreditu) a máš internet všude. PAN nepodporuje - nemá OS. Citovat
hejl12 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Mám ten samý mobil a toto nedoporučuji protože je to hodně nestabilní. Pokud chceš mít opravdu dobrý internet doporučuji na aukru si vyhledat simku s internetem na půl roku zdarma ( dá se sehnat za 300 bez kreditu) a máš internet všude. PAN nepodporuje - nemá OS. takže tobě se povedo připojit na isnternet přes bluetooth/usb? Citovat
Kapr Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 takže tobě se povedo připojit na isnternet přes bluetooth/usb? cau hele muj bratr to ma stejne a co ja vim tak kdyz to ¨v nastaveni mobilu(USB)si muzes nastavit jak chces mobil pripojit tak je tam i modem..tak pres to to nejak de Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.