Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Socker 939

Sagon15

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jo pls newite kde sezenu procesor s patici 939 protoze mam 1985 mhz ale ty nove hry uz to jaksik nezvlada jeste jsem rozjel prisaham assassins creed a pritom mam ram 512,grafiku 256, procesor 939 1985 mhz nevite kde koupim lepsi aspon 2800 nebo 3600 mhz prosim rychle

cau koukni na alza.cz nebo czc.cz nebo tak...myslim ze tam maj na 939 2. dvoujadra..ale stoji kolem 2000Kc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
jupi zatim diky ale kdyz tak jeste piste pls

hele asi te zklamu:(ted sem se koukal a koukam nebo sem mozna slepej ale ze na alze a ani na czc uz nemaj procesory na 939:(..kdyz sem se koukal asi tak pred 3 mesicema tak tam jeste na 939 byli 3800 a 4000Ghz(2 jadra) a ted uz je tam nemaj:(

btw taky obcas shanim mam taky 939:(

Odkaz ke komentáři

• 0
anebo bude my pasovat s754 nebo nizsi

hele na alze jeden na 754 maj...ale ¨nevim jestli to neni co mas ty:D

http://www.alza.cz/procesory/amd/socket-754/18844330.htm

a pujdou my dejmetomu protoze ja mam amd pujde my amd2 nebo takova naka patice bude to pasovat

hele ja tomu tolik nerozumim:)ja mam za to ze kdyz mas patici 939 tak uz tam nic jinyho nenarves...aspon tak si to myslim ja...a jestli jo...a muzes mit AM2 tak tech je spousta za malej peniz:)

Odkaz ke komentáři

• 0

lol, narvat do patice 939 procák 754 (to čislo znamená počet pinu) blbost kupovat do 939 procák 754,

939 nejsou tak špatné jsou to jakoby překopané serverové procáky

jedou na 3000+ a 1,8ghz (standartní model)

a jak jsi zpomínam tak jsem na tom hral i novší hry v pohodě

ale pokud chceš tak investuj a kup si desku,procák,grafiku,ramky,

doporučoval bych AM3 tato patice je pro AMD a podle mně má budouctnost (ale je to dá se říct novinka-- cena tomu odpovídá)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu