poon Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Chci se zeptat mate v podpisech prizebel uz to take znam a chci se zeptat jak je to s tim jestli je to real nebo fake urcite budu rad za kazdy post :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 no to je celkem jedno... hned při registraci je totiž napsáno tohle : "Users must reside in the United States of America, United Kingdom, Canada or Australia. Territories and APOs/FPOs are not eligible." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 o cem je rec? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Můžeš pobývat i jinde, ale pokud jsi z Evropy, jako já tak nemůžeš dělat takový dotazníky na body, ale jediná možnost je mít podpis jako já a myslet si, že na to někdo klikne :D pa získáváš body a za ty můžeš objednávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Čau hele a ty body dostavam za co??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Můžeš pobývat i jinde, ale pokud jsi z Evropy, jako já tak nemůžeš dělat takový dotazníky na body, ale jediná možnost je mít podpis jako já a myslet si, že na to někdo klikne :D pa získáváš body a za ty můžeš objednávat :D Ještě aby posílali do Česka že :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 je tam z amazon.com tak nvm :( uvidime, dyztak mam v USA strejce a tetu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 nwm jak amazon.com... ale kamos tam takle chtel neco obednavat (na amazon.com) a do CR mu to neposlali ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 tak nekdo by se nasel kdo by nam to poslal do cz ne za nejaky bonus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.