poon Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Chci se zeptat mate v podpisech prizebel uz to take znam a chci se zeptat jak je to s tim jestli je to real nebo fake urcite budu rad za kazdy post :bash: Citovat
Kastan Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 no to je celkem jedno... hned při registraci je totiž napsáno tohle : "Users must reside in the United States of America, United Kingdom, Canada or Australia. Territories and APOs/FPOs are not eligible." Citovat
3FF3CT Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Můžeš pobývat i jinde, ale pokud jsi z Evropy, jako já tak nemůžeš dělat takový dotazníky na body, ale jediná možnost je mít podpis jako já a myslet si, že na to někdo klikne :D pa získáváš body a za ty můžeš objednávat :D Citovat
sk8ers Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Čau hele a ty body dostavam za co??? diky Citovat
ozzy625 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Můžeš pobývat i jinde, ale pokud jsi z Evropy, jako já tak nemůžeš dělat takový dotazníky na body, ale jediná možnost je mít podpis jako já a myslet si, že na to někdo klikne :D pa získáváš body a za ty můžeš objednávat :D Ještě aby posílali do Česka že :D Citovat
3FF3CT Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 je tam z amazon.com tak nvm :( uvidime, dyztak mam v USA strejce a tetu :D Citovat
suchac500 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 nwm jak amazon.com... ale kamos tam takle chtel neco obednavat (na amazon.com) a do CR mu to neposlali ;) Citovat
poon Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 tak nekdo by se nasel kdo by nam to poslal do cz ne za nejaky bonus ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.