mapo1468622753 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 napadlo me udelat seznam filmů a serialů ve kterých se objevilo PSP Cesta do středu Země Prci Prci Prcičky 6 Spolek BETA DR.house Rodiná dovolená 2 Rychle a zběsile 3 výměna manželek Big Bang Theory Sheldon Bláznivý Tábor První neděle Hafan hasičem Návrat časem Tráva (Weeds) Můj přítel South Park Pusinky Breakout švihák ajtak už sme doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 DR.house Rodiná dovolená 2 Rychle a zběsile 3 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Bylo to v Prcičkách 6 a ne 5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 nevadi ze ty filmy budu hazet do seznamu?? j sry tedka sem se na ne dodival tak sem trochu mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Nevadi,ale spise bych to dal do pokecu o psp.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 ja sem to mel v pokec ale oni me to asi presunuli myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 psp se vyskytlo i v dr housovi i ve vymenach manzelek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Jo na to si taky pamatuju. Ten kluk tam hrál myslím že BiA nebo CoD :D Pamatuju jak jsem mu záviděl že má PSP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 a tak Big Bang Theory..........Sheldon tam něco pařil......a potom dáváli takej divnej fim na HBO myslim že se to menovalo Bláznivý Tábor neba tak něco, a tam to taky bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 A taky bylo určitě ve filmu První neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 soumrak mrtvych tam se pspecko obevilo když pařily na gauči..........:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 ty ve kterejch jsem to viděl já: Dr.House-Jak tam byl ten kluk (postiženej) Let's Dance 2(step up2)-číňanka hrála v metru na zastávce Cesta do středu země-Jak se ho ten strejda ptal:to je gameboy?,ne to je péspé a pak jak letěli letadlem jak něco hledal v gůglu a další si nepamatuju...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 ty ve kterejch jsem to viděl já:Dr.House-Jak tam byl ten kluk (postiženej) Let's Dance 2(step up2)-číňanka hrála v metru na zastávce Cesta do středu země-Jak se ho ten strejda ptal:to je gameboy?,ne to je péspé a pak jak letěli letadlem jak něco hledal v gůglu a další si nepamatuju...:cheesygrin: v lets dance 2 psp nebylo to bylo nintendo DS jeste si vzpomínam v navratu časem bylo psp sice na něj nikdo nehral ale ta ženska ho hodila o zed..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 nwm ve kterém filmu, ale určo bylo ve videoklipu kontrafaktů - moji ludia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 V seriálu Tráva (Weeds) malej Shane mastil :psp: na sérii a díl se mě neptejte, viděl jsem to téměř v kuse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 soumrak mrtvych tam se pspecko obevilo když pařily na gauči..........:lol: eee to parily na X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Ještě bylo ve filmu "Hafan hasičem" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Jednou to bylo v ,,Můj přítel Monk,, naky ten detektiv rikal ze je to detektor hlasu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 South Park ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 pak bylo v českym filmu Pusinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 V nemocnici ve filmu Breakout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.