T-o-mmy Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Ahoj mám taokvý problém, v PC mám dvě mechaniky v jedné z nich jsem si vypálil datové DVD (PSP hry ) a když to chci dát do té druhé mechaniky,načtou se mi jen dvě hry. Přitom v té první se mi načte všech 8 her. V čem je problém?:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 není to medium dvd-r ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Ne všechny mechaniky čtou stejné DVD... Mněl jsem problém,že jedna četla DVD-R a druhá DVD+R Ale také newím proč,ale nechápu proč to nedáváš do te první xD A proč to tu řešíš xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 emer: jj je negto: do te prvni to nedavam protoze se mi nelibi a resim to tady protoze se to jmenuje : PC otázky a odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Zkus to vypálit na DVD+R PS:Mylsle jsem to jako tak,že proč např.člověk,který má v notebooku 2 vchody pro karty,jeden na pro duo a jeden na sd,tak proč hledá emulátor aby mu šla ve slotu pro pro duo sd,když ve druhém mu jede normálně,ale jinak to kašli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Problem velsinou byva , hlavne u starsich typu zejmena LG mechanik , ze pokud dvd neukoncis ukoncovaci stopou , aby uz na nej nebylo mozny zapsat , tak pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :) Neudelal si to nahodou tak ze si nejdriv na to dvd vypalil neco a za cas dopalils dalsi veci ? Pokud ano , tam bude zakopany pes... Problem vyresis opetovnym vypalenim najednou i s ukoncovaci stopou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Problem velsinou byva , hlavne u starsich typu zejmena LG mechanik , ze pokud dvd neukoncis ukoncovaci stopou , aby uz na nej nebylo mozny zapsat , tak pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :)Neudelal si to nahodou tak ze si nejdriv na to dvd vypalil neco a za cas dopalils dalsi veci ? Pokud ano , tam bude zakopany pes... Problem vyresis opetovnym vypalenim najednou i s ukoncovaci stopou ... jj presne mam mechaniku LG a vypalil jsem prvni ty dvě hry a potom zbytek takže nevadí že vypaluju na DVD-R? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Vadí,musíš tam mít DVD-RW,jestli to chceš přepisovat a nebo jestli chceš vše vypálit najednou tak stačí DVD-R. Ten problem byl jinde,než jsem ho mněl já...... Tak bych zůstal u DVD s - jako DVD-R/DVD-RW Romeno:ale je pro něho lepší buď to vypálit na jednou nebo použít RW..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 jj presne mam mechaniku LG a vypalil jsem prvni ty dvě hry a potom zbytek takže nevadí že vypaluju na DVD-R? Nevadi , je to jen proste problem s kompatibilitou . Lepsi je DVD vzdy ukoncit , kdyz ho nechas neukoncene , pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 OK díky az všechno *LOCK* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-o-mmy
Ahoj mám taokvý problém, v PC mám dvě mechaniky v jedné z nich jsem si vypálil datové DVD (PSP hry ) a když to chci dát do té druhé mechaniky,načtou se mi jen dvě hry. Přitom v té první se mi načte všech 8 her. V čem je problém?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts