Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2 mechaniky *LOCK*

T-o-mmy

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkus to vypálit na DVD+R

PS:Mylsle jsem to jako tak,že proč např.člověk,který má v notebooku 2 vchody pro karty,jeden na pro duo a jeden na sd,tak proč hledá emulátor aby mu šla ve slotu pro pro duo sd,když ve druhém mu jede normálně,ale jinak to kašli...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators

Problem velsinou byva , hlavne u starsich typu zejmena LG mechanik , ze pokud dvd neukoncis ukoncovaci stopou , aby uz na nej nebylo mozny zapsat , tak pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :)

Neudelal si to nahodou tak ze si nejdriv na to dvd vypalil neco a za cas dopalils dalsi veci ?

Pokud ano , tam bude zakopany pes...

Problem vyresis opetovnym vypalenim najednou i s ukoncovaci stopou ...

Odkaz ke komentáři

• 0
Problem velsinou byva , hlavne u starsich typu zejmena LG mechanik , ze pokud dvd neukoncis ukoncovaci stopou , aby uz na nej nebylo mozny zapsat , tak pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :)

Neudelal si to nahodou tak ze si nejdriv na to dvd vypalil neco a za cas dopalils dalsi veci ?

Pokud ano , tam bude zakopany pes...

Problem vyresis opetovnym vypalenim najednou i s ukoncovaci stopou ...

jj presne mam mechaniku LG a vypalil jsem prvni ty dvě hry a potom zbytek takže nevadí že vypaluju na DVD-R?

Odkaz ke komentáři

• 0

Vadí,musíš tam mít DVD-RW,jestli to chceš přepisovat a nebo jestli chceš vše vypálit najednou tak stačí DVD-R.

Ten problem byl jinde,než jsem ho mněl já......

Tak bych zůstal u DVD s - jako DVD-R/DVD-RW

Romeno:ale je pro něho lepší buď to vypálit na jednou nebo použít RW.....

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
jj presne mam mechaniku LG a vypalil jsem prvni ty dvě hry a potom zbytek takže nevadí že vypaluju na DVD-R?

Nevadi , je to jen proste problem s kompatibilitou .

Lepsi je DVD vzdy ukoncit , kdyz ho nechas neukoncene , pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu