T-o-mmy Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Ahoj mám taokvý problém, v PC mám dvě mechaniky v jedné z nich jsem si vypálil datové DVD (PSP hry ) a když to chci dát do té druhé mechaniky,načtou se mi jen dvě hry. Přitom v té první se mi načte všech 8 her. V čem je problém?:cry:
0 Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Ne všechny mechaniky čtou stejné DVD... Mněl jsem problém,že jedna četla DVD-R a druhá DVD+R Ale také newím proč,ale nechápu proč to nedáváš do te první xD A proč to tu řešíš xD
0 T-o-mmy Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 emer: jj je negto: do te prvni to nedavam protoze se mi nelibi a resim to tady protoze se to jmenuje : PC otázky a odpovědi
0 Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Zkus to vypálit na DVD+R PS:Mylsle jsem to jako tak,že proč např.člověk,který má v notebooku 2 vchody pro karty,jeden na pro duo a jeden na sd,tak proč hledá emulátor aby mu šla ve slotu pro pro duo sd,když ve druhém mu jede normálně,ale jinak to kašli...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 12, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 12, 2009 Problem velsinou byva , hlavne u starsich typu zejmena LG mechanik , ze pokud dvd neukoncis ukoncovaci stopou , aby uz na nej nebylo mozny zapsat , tak pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :) Neudelal si to nahodou tak ze si nejdriv na to dvd vypalil neco a za cas dopalils dalsi veci ? Pokud ano , tam bude zakopany pes... Problem vyresis opetovnym vypalenim najednou i s ukoncovaci stopou ...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 Problem velsinou byva , hlavne u starsich typu zejmena LG mechanik , ze pokud dvd neukoncis ukoncovaci stopou , aby uz na nej nebylo mozny zapsat , tak pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :)Neudelal si to nahodou tak ze si nejdriv na to dvd vypalil neco a za cas dopalils dalsi veci ? Pokud ano , tam bude zakopany pes... Problem vyresis opetovnym vypalenim najednou i s ukoncovaci stopou ... jj presne mam mechaniku LG a vypalil jsem prvni ty dvě hry a potom zbytek takže nevadí že vypaluju na DVD-R?
0 Negto Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 Vadí,musíš tam mít DVD-RW,jestli to chceš přepisovat a nebo jestli chceš vše vypálit najednou tak stačí DVD-R. Ten problem byl jinde,než jsem ho mněl já...... Tak bych zůstal u DVD s - jako DVD-R/DVD-RW Romeno:ale je pro něho lepší buď to vypálit na jednou nebo použít RW.....
0 Moderators romeno Odesláno Duben 13, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 13, 2009 jj presne mam mechaniku LG a vypalil jsem prvni ty dvě hry a potom zbytek takže nevadí že vypaluju na DVD-R? Nevadi , je to jen proste problem s kompatibilitou . Lepsi je DVD vzdy ukoncit , kdyz ho nechas neukoncene , pak s tim maji nektere mechaniky problem to precist :)
Otázka
T-o-mmy
Ahoj mám taokvý problém, v PC mám dvě mechaniky v jedné z nich jsem si vypálil datové DVD (PSP hry ) a když to chci dát do té druhé mechaniky,načtou se mi jen dvě hry. Přitom v té první se mi načte všech 8 her. V čem je problém?:cry:
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts