^ToMmY^ Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Tak jaké vás nejvíc bavily ? Já 1. FieldRunners 2. Super Monkey Ball Je jedno kolik jich napisete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Crayon physics, to je všetko. Ostatné je len ťahanie peňazí z ľudí. Na to ako sa Apple chystá ovládnuť trh handheldov je to veľmi úbohé, hlavne čo sa týka hrateľnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 1. Fieldrunners 2. TouchGrind 3. Bowman je toho hodne ale tohle je co asi tak hraju kdyz se nudim jinak uz toho moc nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 z placenych 1. Touchgrind 2. Fieldrunners a z neplacenych 1.Trace 2. Jelly Car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 NervSound - nejlepší hra snad, provokování zvukama atd....xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 vyssie spominane a 2XL Supercross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 tak ja asi :D Tap Tap Dance :D nejradši multi player s holkama ;) ;) :D (když prohravam svedu to na baterku a dam home :D:D ) a sam mě tet baví Monkey Ball ale vubec mi nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.