T-o-mmy Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Ahoj obědnal jsem si zboží z dealextreme čekám na to už skoro měsíc a pořád nic nepřišlo. Ani žádný e-mail o vyprodání zboží proto se ptám jestli někdo máte zkušenosti s tímto problémem z DX už jsem si pár balíků obědnával takže si myslím,že jsem žádnou chybu neudělal. Děkuji za vaše odpovědi :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 skus jim napsat email co se děje s objednávkou č. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Jestli to už odeslali, tak je problém u čeké pošty.....deal extreme to neposílá doporučeně, posílá to jako normální balík, tak je dost možný, že si to někdo z český pošty vzal............... mě se stalo to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 První bych napsal email..... Můžou ti napsat,že se to vyprodalo,že to pošlou až jím dojde nová várka,že ti vrátí peníze atd...... Nebo se dozvíš,že už to odeslali a chyba je na české poště,a že ani peníze a ani vrtulník neuvidíš :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 zkusím napsat e-mail a jaký vrtulník? o žádném vrtulníku tady nic nepíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Jsem Vědma to musíš umět xD Jinak se podívej zde:http://services.dealextreme.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Jestli to už odeslali, tak je problém u čeké pošty.....deal extreme to neposílá doporučeně, posílá to jako normální balík, tak je dost možný, že si to někdo z český pošty vzal............... mě se stalo to samý to jsou teda pracovnícěkné svině... :bash: a to můžou? jinak zkoušel jsem jim napsat e-mail at vím zda balík vůbec poslali .. zatím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Nemůžou,hrozí jim vyhazov...... Ale krade se všude a ještě více při ekonomické krizi xD PS: podíval ses na odkaz v mém minulém postu....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 jo díval ... jsem z toho v kaši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 podivej se jestli ti to poslali. pokud to mas odeslane, tak pouzij tento odkaz: http://services.dealextreme.com/forms/OrderTracking.aspx no a proste jim tam nech poznamku. oni ti na registracni email odepisou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 ja myslim ze bude problem v česke poště a tam se vrtulník na ovladani za 5 dolaru ztratit muže maji v tom chaos......napiš jim ještě jednou a nebo se zeptej Senpíka ten už ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Nemůžou,hrozí jim vyhazov......Ale krade se všude a ještě více při ekonomické krizi xD PS: podíval ses na odkaz v mém minulém postu....? Spinxi-Už jsem mu 1x napsal,nevím proč to píšeš znova...... A sadete máš potvrzovací email,nebo máš nějaký důkaz,že si to odeslal kromě screenu platby z paypalu? Jestli ne tak je šance že z 99.999999999% to už neuvidíš:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 negto: ano mám, dneska se jdu mrknout na českou poštu jestli to tam bylo nebo ne (pokud to vůbec odeslali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Můžu se zeptat co máš????????? Jestli jen ten screen,tak ho použij jako toaleťák,aspoň,k něčemu dobrý je...... PS:jestli není problem u dealextreme tak neuvidíš ani peníze a ani vrtulník............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Můžu se zeptat co máš?????????Jestli jen ten screen,tak ho použij jako toaleťák,aspoň,k něčemu dobrý je...... PS:jestli není problem u dealextreme tak neuvidíš ani peníze a ani vrtulník............ Mám ten potvrzovací e-mail a žádný screen jesem ještě nedelal, nedělám a ani žadný screen dělat nebudu :roll: PS: já to vím proto jdu dneska na poštu at vím kde je chya. a nestojím tady o buzeraci ale o rady . :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Ukaž ten screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 tak svůj balík nejspíš neuvidím nevím jestli bude chyba v DX nebo na ceske poste ale spis ceska post tak lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.