Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak na reklamaci z dealextreme? *lock*

T-o-mmy

Recommended Posts

Ahoj obědnal jsem si zboží z dealextreme čekám na to už skoro měsíc a pořád nic nepřišlo. Ani žádný e-mail o vyprodání zboží proto se ptám jestli někdo máte zkušenosti s tímto problémem z DX už jsem si pár balíků obědnával takže si myslím,že jsem žádnou chybu neudělal.

Děkuji za vaše odpovědi :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to už odeslali, tak je problém u čeké pošty.....deal extreme to neposílá doporučeně, posílá to jako normální balík, tak je dost možný, že si to někdo z český pošty vzal............... mě se stalo to samý

to jsou teda pracovnícěkné svině... :bash: a to můžou? jinak zkoušel jsem jim napsat e-mail at vím zda balík vůbec poslali .. zatím nic

Odkaz ke komentáři

Nemůžou,hrozí jim vyhazov......

Ale krade se všude a ještě více při ekonomické krizi xD

PS: podíval ses na odkaz v mém minulém postu....?

Spinxi-Už jsem mu 1x napsal,nevím proč to píšeš znova......

A sadete máš potvrzovací email,nebo máš nějaký důkaz,že si to odeslal kromě screenu platby z paypalu?

Jestli ne tak je šance že z 99.999999999% to už neuvidíš:cry:

Odkaz ke komentáři

Můžu se zeptat co máš?????????

Jestli jen ten screen,tak ho použij jako toaleťák,aspoň,k něčemu dobrý je......

PS:jestli není problem u dealextreme tak neuvidíš ani peníze a ani vrtulník............

Mám ten potvrzovací e-mail a žádný screen jesem ještě nedelal, nedělám a ani žadný screen dělat nebudu :roll: PS: já to vím proto jdu dneska na poštu at vím kde je chya.

a nestojím tady o buzeraci ale o rady . :?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu