Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

warhawk.jpg

Další hra: 17.6. ve 20:00

Název hry bude od teď vždy: Czech-Unit

hra bude založena vždy zhruba 5 - 10 minut před výše uvedeným časem

Potvrzení hráči na tuto hru: Daxter, raholec, lukis

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hráči:

Daxter

Headset: Ano

Booster Packy: Operation Fallen Star, Operation Broken Mirror, Operation Omega Down

krystof94

Booster Packy: Operation Fallen Star, Operation Broken Mirror, Operation Omega Down

zluda

raholec

Headset: ne

Booster Packy: ne

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tak kdy bude další hra?:bash: včera se to moc nepovedlo-dorazil jsem pozdě(za to se omlouvám) a ještě jsem nechal headset v práci... takže bych to rád napravil daší hrou:D

Taky so omlouvám, skončil jsem po hodině, jelikož se mi do toho něco připletlo. Mohli bychom dát třeba ve středu. Jinak jsem uvažoval i o založení klanu.

Odesláno
Taky so omlouvám, skončil jsem po hodině, jelikož se mi do toho něco připletlo. Mohli bychom dát třeba ve středu. Jinak jsem uvažoval i o založení klanu.

středa by určitě šla, ale připojil bych se až tak mezi osmou a půl devatou...

proti založení klanu bych nebyl,ale to by chtělo aby nás bylo víc a nějak pravidelnějc se hrálo.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu