Daxter Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Další hra: 17.6. ve 20:00 Název hry bude od teď vždy: Czech-Unit hra bude založena vždy zhruba 5 - 10 minut před výše uvedeným časem Potvrzení hráči na tuto hru: Daxter, raholec, lukis :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hráči: Daxter Headset: Ano Booster Packy: Operation Fallen Star, Operation Broken Mirror, Operation Omega Down krystof94 Headset: Ano Booster Packy: Operation Fallen Star, Operation Broken Mirror, Operation Omega Down zluda Headset: Ano Booster Packy: Operation Fallen Star, Operation Broken Mirror, Operation Omega Down raholec Headset: ne Booster Packy: ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 já se hlásím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 já se hlásím ! super :D pak si mě přidej na PSN krystofe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Taky bych klidně dal...ale rovnou řikám že v týhle hře nejsem nějak extra dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Taky bych klidně dal...ale rovnou řikám že v týhle hře nejsem nějak extra dobrej... :D to já taky ne, ale jde o zábavu :D píšu tě tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Všichni hráči mi prosím pošlete na PM tyto informace: Jaké vlastníte booster packy ? Máte headset ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Refresh...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Taky rád zapařím:bash: Head: ne:cry: Bpack:ne:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Všichni hráči mi prosím pošlete na PM tyto informace: Jaké vlastníte booster packy ? Máte headset ? pripis mi k headsetu ano :D díky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 pripis mi k headsetu ano :D díky moc :D jj :D super Taky rád zapařím:bash:Head: ne:cry: Bpack:ne:cry: super, hned tě tam připíšu Jinak, už bychom se mohli dohodnout na první hře, co víkend hoši ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 U mě to bude složitější,většinou hraju až večer,ale ne každý den(náročná práce) a hlavně rodina.Když to vyjde vždy se rád připojím do hry:wohow:. Zatím zdarec kluci 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 U mě to bude složitější,většinou hraju až večer,ale ne každý den(náročná práce) a hlavně rodina.Když to vyjde vždy se rád připojím do hry:wohow:. Zatím zdarec kluci 8) ok, tak já bych navrhoval v neděli, ale záleží fakt na tom kdo jak může, a chtělo by to ještě více členů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 k headsetu mi můžeš připsat ano a booster packy taky klidně přikoupim, když se to trochu rozjede:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 k headsetu mi můžeš připsat ano a booster packy taky klidně přikoupim, když se to trochu rozjede:D super, můžeš v neděli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 super, můžeš v neděli ? pokud to bude večer, řekněme od osmi, tak určitě můžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 pokud to bude večer, řekněme od osmi, tak určitě můžu. super,zitra rano to tam dopisu, zahrajem teda v 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 tak, první hra připravena, přidejte si mne prosím na PSN ( viz podpis) a pokud můžete, pojďte si zahrát. Hrát mohou samozřejmě i hráči, kteří zde nejsou zapsáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Tak kdy bude další hra?:bash: včera se to moc nepovedlo-dorazil jsem pozdě(za to se omlouvám) a ještě jsem nechal headset v práci... takže bych to rád napravil daší hrou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Tak kdy bude další hra?:bash: včera se to moc nepovedlo-dorazil jsem pozdě(za to se omlouvám) a ještě jsem nechal headset v práci... takže bych to rád napravil daší hrou:D Taky so omlouvám, skončil jsem po hodině, jelikož se mi do toho něco připletlo. Mohli bychom dát třeba ve středu. Jinak jsem uvažoval i o založení klanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Taky so omlouvám, skončil jsem po hodině, jelikož se mi do toho něco připletlo. Mohli bychom dát třeba ve středu. Jinak jsem uvažoval i o založení klanu. středa by určitě šla, ale připojil bych se až tak mezi osmou a půl devatou... proti založení klanu bych nebyl,ale to by chtělo aby nás bylo víc a nějak pravidelnějc se hrálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 středa by určitě šla, ale připojil bych se až tak mezi osmou a půl devatou...proti založení klanu bych nebyl,ale to by chtělo aby nás bylo víc a nějak pravidelnějc se hrálo. jo jo, to je jasný, tak snad se to postupně rozjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Jo jo chlapi taky jsem pro středu tak od 20 00. V neděli jsem nemohl pardon :roll: a pro klan jsem na 100% ať je nás pořádně vydět8) Zdarec :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 tak super, budu počítat se středou, kdybych nebyl hned v 8 online, tak začněte beze mě, připojim se hned jak dorazim...ale mel bych to stihnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Super hoši, jinak, krystof momentálně nemůže, protože odvařil PS3 Jo a raholče, pak si mě přidej na PSN jsem DaxterCZ, ten Radical_Boy už nepoužívám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Ok přidám a zdarec ve středu :bash: :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.