tinin Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Dobrý den, můj xbox 360 po zapnutí najednou po 5 minutaách začal dělat barevné pruhy a jemně bilikat v obraze, prakticky se nedá hrát. Xbox už vlastním rok a půl ani jsem kable nijak neměnil. Používám HDMI kabel ve spojení s LCD televizí., viz foto Nemá někdo zkušenot s takovou to poruchou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Problem muze byt v hdmi kabelu , konektoru u xka , v TV . Tezko rict , zkus vymenit kabel . Pripojit to treba pres AV vystup , jestli to bude delat taky. Pokud ano nejspis je problem v GPU xka a ocekavej RROD nebo error e74 . Pote reklamace xka :D Ikdyz v takovem stavu bych reklamoval uz ted :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tinin Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Zkoušel jsem přes AV vstup na cinče a bylo to to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekybboy Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 zkus xko pripojit na jinou televizy, tim totalne vyloucis ze je to tv a pak zkus vymenit kabely no a kdyz ani to nepomuze tak podle me neco s xkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 je to e74 přesně to samí ssem měl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tinin Odesláno Duben 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 to Johny... co to znamenalo v tvém případě? měl jsi xbox v zaruce anebo ne, popripade kolik oprava stala a jestli to šlo vubec spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 no v záruce to nebylo nechal jsem to spravit izmailem za 1200 myslím, ale stejně se to asi do měsíce po*álo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Přesné tak jak psali nahoře je to Začátek chyby E74 a to nejde poradne opravit byl jsme s tim taky u Ismail360 ale pomohlo to jen na 1 den potom uz jsem si to opravil sám rozdelal jsem to a hodil jsem tam normal chlazeni na procesor co se pouziva na pc . Jelo to v pohode ale muselo to být otevrene to je jasny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Dokonce tudle chybu uznal i mrkvosoft a prodloužil zaruku na 3 roky kdyz tedle error schytate .............. viz.: http://support.xbox.com/support/en/us/nxe/kb.aspx?ID=969905&lcid=1033&category=hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Vypada to,ze se lidi uz neboji primo RROD jak spise chyby E74. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 pochybuju a navic jestli umis cist tak tahle chyba je spojena s RRod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 No hele já měl něco podobnýho ale jen když se načítala hra....jinak v dashy nebo neco ubec a ty pruhy byly jen asi 3 a nebyly tak intenzivni a asi po dvou vterinach zmizeli....... tak sem vypnul to nacitani dvd a zapl znova z dashe a uz to bezelo normálně...ty pruhy nebyly od zhora dolu ale z leva do prava a fakt jen problikly a bylo jich malo....nebylo to jak na screenech nahore...myslíte,že to je něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 No hele já měl něco podobnýho ale jen když se načítala hra....jinak v dashy nebo neco ubec a ty pruhy byly jen asi 3 a nebyly tak intenzivni a asi po dvou vterinach zmizeli....... tak sem vypnul to nacitani dvd a zapl znova z dashe a uz to bezelo normálně...ty pruhy nebyly od zhora dolu ale z leva do prava a fakt jen problikly a bylo jich malo....nebylo to jak na screenech nahore...myslíte,že to je něco podobnýho? Zase to může být problém v kabelu/TV a nebo v Xku, zkus vyzkoušet jinej kabel a jinou televizi, potom profouknout konektory u Xka a jestli to budeš mít pořád, tak bude problém v hardwaru = na nic nečekej a šoupni to na reklamaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Mel bys to dat rovnou na reklamaci myslim si ze novej kabel ti nepomuze je to chyba E74 mel sem to same nechal sem to a pak najednou 3 cerveny takze si myslim ze neni na co cekat ale zalezi na tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 je to studený spoj mezi grafickým čipem a deskou jedině pomůže oprava -> reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 to uz je zbytecny psat protoze to prodava a asi uz ma kupce ;) tak bacha at se nekdo nechytne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zase to může být problém v kabelu/TV a nebo v Xku, zkus vyzkoušet jinej kabel a jinou televizi, potom profouknout konektory u Xka a jestli to budeš mít pořád, tak bude problém v hardwaru = na nic nečekej a šoupni to na reklamaci :) __________________ uběhli tak 3 dny hraní a stále se nic neobjevilo...profoukl sem to a znovu zapojl do monitoru..snad s tim nic nebude ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tinin
Dobrý den, můj xbox 360 po zapnutí najednou po 5 minutaách začal dělat barevné pruhy a jemně bilikat v obraze, prakticky se nedá hrát. Xbox už vlastním rok a půl ani jsem kable nijak neměnil. Používám HDMI kabel ve spojení s LCD televizí., viz foto
Nemá někdo zkušenot s takovou to poruchou??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.