wotawik Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 ...ahoj nejak se v tomhle nevyznam a spatne mi facha net a takze tedy ptam..... ....co vsechno potrebuju k tomu aby mi na mem PSP fw 3.10oe-a´ jel internet?..... da se to aby mi jel kdekoli?....diky...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 poradite pls nekdo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 potrebujes: pripojenie na internet a wifi router alebo pocitac s wifi usb klucom a PSP (myslim, ze nic zasadne viac nepotrebujes, signal sa od zdroja siri podla toho, o aky zdroj signalu sa jedna... ja mam wifi router a mam signalom pokryty cely byt) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Kdyz ses ve meste , ktere je pokryto wifi signalem .. jako treba praha tak ti staci jen psp .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 ...no moje psp melo fw 1.50 as cetl sem ze wifi zabudovany maj psp az od fw 2.0...takze vlastne potrebuju jenom wifi usb klic?....jsem z brna tak myslim ze to by mohklo bty cely pokryty wifi signalem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 omg wifi usb klic se strci do PC , aby si mel pristupovej bod .. ale pokud je mesto pokrite internetem , freeinternetem tak to nepotrebujes .. a wifi ma zabudovane kazde psp , internetovej prohlizec je az od 2.0 upgradni si na nakej CF od DA :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wotawik
...ahoj nejak se v tomhle nevyznam a spatne mi facha net a takze tedy ptam.....
....co vsechno potrebuju k tomu aby mi na mem PSP fw 3.10oe-a´ jel internet?.....
da se to aby mi jel kdekoli?....diky...;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts