Kamikaze211 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Ahoj, mám dotaz ohledně photoshopu - PS2. Už jsem v tom dlouho nedělal a nějak sem zapoměl když mám objekt a vložím jiný tak se mi překryje. Nevíte někdo jak ho dostanu na fotku? Prostě nějak nastavit v popředí a ne za. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 No tak já bych v první řadě stáhnul něco novýho...... PS2 je přece jenom starý...... Buď bych zvolil PS3 - http://console-forum.net/showthread.php?t=44221 Nebo novější PS4....... google.com S tim tvým problémem, co třeba - to okno minimalizovat a zobrazí se ti obě ne? (teď nevim, jestli sem tvůj problém dobře pochopil....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Nic vyřešeno LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamikaze211
Ahoj, mám dotaz ohledně photoshopu - PS2. Už jsem v tom dlouho nedělal a nějak sem zapoměl když mám objekt a vložím jiný tak se mi překryje. Nevíte někdo jak ho dostanu na fotku? Prostě nějak nastavit v popředí a ne za.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts