lumir1993 Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Zdar V PSP mam Photofaster na micro SD karty. 2x 8Gb. Mam ji asi 2 týdny ale posledních pár dní blbne. Když zapnu PSP tak se mi nenačte. Musim ho několikrát vypnout a zapnout potom teprve se mi oběví že tam je. Co s tím? Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Špatnej dotyk, nebo podobně s kontaktama. Zkus profounkout nebo něco poštelovat s těma kontaktama;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lumir1993 Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 zkousším a nic. Myslíš rozebrat PSP a tam poštelovat ty kontakty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lumir1993
Zdar
V PSP mam Photofaster na micro SD karty. 2x 8Gb. Mam ji asi 2 týdny ale posledních pár dní blbne. Když zapnu PSP tak se mi nenačte. Musim ho několikrát vypnout a zapnout potom teprve se mi oběví že tam je.
Co s tím?
Díky za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts