Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s win Vista-uxtheme.dll

Arcane

Otázka

Potřebuju nutně poradit. Kámoš s chtěl dát na svý Visty Home Basic jinej styl a proto si musel patchnout soubor uxtheme.dll v system32. jenže to patchnul patcherem na win XP a ted při startu win se mu vubec nic nezobrazí, nefunguje a furt to hlásí chybu. Dočet jsem se že je třeba ho obnovit. Zálohu toho souboru mám z jinýho notebooku s Vistama a přes nouzovej režim jsem se dostal do příkazovýho řádku ale nevim jak ho tam mám hodit. Ten soubor mám na svym externim harddisku. DVD s Vistama tu nikde nemám a nepřichází v úvahu možnost reinstal nebo něco takovýho. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jestli ti to pod dosem(ten příkazový řádek) našlo ten externí harddisk tak by to mělo být jednoduché, pouze se přepneš na jinou jednotku, ten externí harddisk - (příkaz E:) popřípadě F,G,H ... záleží jestli má harddisk rozdělen na více jednotek, musíš to skusit

po přepnutí dej příkaz Dir, ten ti vypíše obsah jednotky,tedy co tam máš a tím zjistíš jestli si na disku, který potřebuješ,a jestli to nemáš v žádné složce, dáš příkaz copy uxtheme.dll C:\windows\system32 a mělo by to být zkopírovany, v případě že to máš v nějaké složce musíš se pomocí příkazu (cd složka) přepnout do té složky a potom dáš předchozí příkaz, složka -je ta kam se chceš přepnout

V druhém případě, že by ti dos nenašel ten externí harddisk by to bylo složitější a muselo by se to udělat jinak.

Nejjednodušší by bylo to přeinstalovat, ale když to nepřichází k úvahu :(

Skus to, co sem tu napsal a napis jak to dopadlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu