AlexXx Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Čau, neznáte něco jako Pán Prstenů.Nejlépe by to mohli být online.Představuji si něco jako:Lord Of The Rings: Return Of The King Classic nebo Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, ale platit za to nechci a o wow a tak opravdu zájem nemám(ani tactic).Líbí se mi když je tam Aragorn a tady ti hrdinové.Ten noví Conquest stojí za pytel.:ziped:Kdyby jste znali aspoň něco podobného tak napište.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 no , znam jednu super Strategii o panu prstenu -> LOTR : Battle for midlle Earth II ( pan prstenu : bitva o stredozem II ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Jo to ted hraju.:DPříjde mi to ale nedodělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 II se mi zdála velice slabá hlavně kvuli příběhu ale I. díl byl pro mě super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 II se mi zdála velice slabá hlavně kvuli příběhu ale I. díl byl pro mě super 1 byla hlavně spíš o obraně.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.