eRik Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Zdravím mám iPhone 3G firmware 2.2.1 . Mam JailBreak, Cydia, Installer i Installous Přes iTunes mi to hlásí, že nemohu přidat aplikaci "not verify" Přes Installous stáhnu i nainstauluju, ale ikona nikde. Nevíte kde je problém ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Zkoušel si stáhnout jednu FREE aplikaci? Mě to pomohlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Přes Cydii jsem si stáhl WinterBoard, FWChanger a Installous, ale nic aplikace mi nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Tý vo*e z appstore :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Přesně tak, jak říká ToMmY... App Stone, ale bacha, musíš přes wi-fi, nebo když máš net zdarma... I když v iTunes to asi taky je..xD Už moc nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Přesně tak, jak říká ToMmY... App Stone, ale bacha, musíš přes wi-fi, nebo když máš net zdarma... I když v iTunes to asi taky je..xD Už moc nevím.. Už to nehul .... v itunes appstore normalne je jestli chces zapujcim ti ucet at si stahnes co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Tak dík moc, už mi to jde, obou THX :), můžete lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Zdravim, nemuzete mi poradit prosim, udelal sem restore na 3.0.1 a JB ale v cydii nemm installus nevite nekdo jaky sou source? A jak vlastne zprovoznim cracknute app na 3.0.1 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 source je cydia.hackulo.us ... vsechno je v FAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.