temppo Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Mám Dotaz....dla jsem si do psp hru Juiced 2 hral sem ji v pohodě pustil sem ji druhej den a hra se načítá a najednou se psp celý vypne!!nevíte někdo proč??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 omg... na to je tu takovych threadu kde se zeptat co napsat tvuj firmware ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Spatny ISO/nizkej FW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 temppo Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 mam PsP Slim 5.00 M33-6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 > spatny ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
temppo
Mám Dotaz....dla jsem si do psp hru Juiced 2 hral sem ji v pohodě pustil sem ji druhej den a hra se načítá a najednou se psp celý vypne!!nevíte někdo proč???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts