Heck Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Zdravím. Nevěděl jsem kam to mám zařadit. Snad je to správně. Chci se zeptat jak změním číslo IMEI v telefonu? Vůbec nevím jestli existuje nějakej soft nebo něco. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Zdravím. Nevěděl jsem kam to mám zařadit. Snad je to správně. Chci se zeptat jak změním číslo IMEI v telefonu? Vůbec nevím jestli existuje nějakej soft nebo něco. Díky IMEI myslim ne...ale ID telefonu jo(podle toho telefon pozna z jaky zeme je a jakej ma popripadne chtit novej software)je to napr u N95 ale nevim jak u jinejch:) PRAHA Identifikační číslo mobilního telefonu (IMEI) je možné podle odborníků změnit u všech telefonů. U mnoha jde jenom o to najít správný program, který k telefonu „pasuje“. „Telefon pak stačí připojit k počítači a pomocí softwaru nahrát nové IMEI,“ říká analytik Martin Zikmund. „Tyto programy ale nejsou běžně dostupné třeba na internetu pro každého ke stažení,“ dodal. U některých výrobků je podle Zikmunda změna IMEI obtížná, jde například o méně běžné telefony. K nim se totiž nevyplatí tento speciální software vytvářet. Používají se i speciální přístroje, které jsou ale drahé. „Zařízení stojí desetitisíce korun a vyplatí se především jen pro starší typy telefonů. U novějších, kde je IMEI přímo v čipu telefonu, se používá složitější způsob změny, kdy se přepájí čip v telefonu. Tyto čipy se dají koupit ve specializovaných obchodech a pak na telefon připájet,“ popsal LN Petr Žďánský z neratovického bazaru Modrá laguna. „Je to ale nákladná záležitost, vyplatí se jenom u dražších přístrojů. Například u telefonu za 6 tisíc to vyjde zhruba na 1500 bez marže,“ uvedl Žďánský. Ani navrhovaná „černá listina“ s čísly kradených telefonů ale stoprocentně asi krádežím nezabrání. „Prostě se prodají třeba do Ruska a je to. Už to ale není takový byznys jako před lety. Výkupní ceny telefonů v bazarech jsou dnes velmi nízké,“ řekl LN šéfredaktor serveru Mobil.cz Jan Matura. ZDROJ:Lidove noviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Podle mě by to mělo jít. V servisech to dělaj ale nechce se mi dávat 300,- za změnu když hodnota toho telefonu je taky tak 300,- xD Ale díky za info ;) btw: Jde o Motorolu RAZR V3 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Podle mě by to mělo jít. V servisech to dělaj ale nechce se mi dávat 300,- za změnu když hodnota toho telefonu je taky tak 300,- xD Ale díky za info ;)btw: Jde o Motorolu RAZR V3 xD no tak k cemu zmena:Dpokavad ho nemas bloklej:)..ale kdyz ma cenu 300:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Právě že odblokovat jsem ho už zkoušel přes jeden program. Jenže v seznamu nebyla Motorola tak sem zvolil nco jinýho, vygenerovalo mi to "unlock code" a pak sem měl telefon zapnout bez SIM a dát ho tam, ale mě to tam furt píše Vložte SIM a ten kod tam napsat nemůžu, protože to pouští jenom na tísňové hovory. Takže nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Právě že odblokovat jsem ho už zkoušel přes jeden program. Jenže v seznamu nebyla Motorola tak sem zvolil nco jinýho, vygenerovalo mi to "unlock code" a pak sem měl telefon zapnout bez SIM a dát ho tam, ale mě to tam furt píše Vložte SIM a ten kod tam napsat nemůžu, protože to pouští jenom na tísňové hovory. Takže nevim.... a co teda s tim mobilem potrebujes udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Odblokovat a tím změnit IMEI ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Odblokovat a tím změnit IMEI ;) jo aha:)...no pokavad je to jak rikas starej mobil pochybuju ze na nej nekde bude nejakej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 No, je to RAZR V3 tak snad někdo nějakej najde. Doufám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 No, je to RAZR V3 tak snad někdo nějakej najde. Doufám :D a jeje:Dtak si davej bacha aby to nebyl zahranicny V3e:Dpac to moc nepoznas zrovan sem jeden kupoval a prisel sem na to az kdyz sem sundal kryt:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 A to nějak vadí kdyby to byl zahraniční? Jak to poznám xD S Motorolama kámoš nejsem a ani jim nerozumím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 A to nějak vadí kdyby to byl zahraniční? Jak to poznám xD S Motorolama kámoš nejsem a ani jim nerozumím :D no vadi v tom ze treba program je treba jenom na V3 normalni a ne na V3t/t je toho fakt hodne zvlast u motoroly kolik pismenek muze bejt...samozrejme znas V3i ...kupoval sem prave holce na Vanoce a tezko sem do toho shanel cestinu a poznas to tak kdyz sundas baterku tak je tam stitek...a je tam napsano Motorola V3 budto t/e/i bo co ja vim jeste...a kdyz tam nic nemas maj normalni motorolu:cheesygrin:jinak zkousel si program typu Motoimei a IMEI Changer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Mám normální V3 ;) A ty programy sem nezkoušel. Zkoušel sem java aplikaci z jednoho fóra.....Ale zkusim. Hodíš mi sem kdyžtak linky pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Mám normální V3 ;) A ty programy sem nezkoušel. Zkoušel sem java aplikaci z jednoho fóra.....Ale zkusim. Hodíš mi sem kdyžtak linky pls? link nemam zadej to do google a urcite ti to neco najde:)...btw musim uz jit tak snad to nejak pude....jinak jestli to pude tak si udelej zalohu FW kdyby se to nahodou posrauzovalo:)zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 IMEI telefonu nejde menit! slo to, ale jen na starych telefonech. Jelikoz ty to potrebujes pro ucely nejspise ukradeneho telefonu, tak bys mel dostat na toto forum ban. o takove lidi tady nestojime. IMEI je nemenny proto aby kradene telefony sli dohledat. LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Díky. Tedka sem našel nějakej Motorocker tak zkusim. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Já sem ho neukradl!!! Ale našel. Nejsem zloděj, tak jenom aby nebylo mejlky. A samozřejmě kontroluju stránky ministerstva jestli tam ještě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Já sem ho neukradl!!! Ale našel. Nejsem zloděj, tak jenom aby nebylo mejlky. A samozřejmě kontroluju stránky ministerstva jestli tam ještě není. no jo...krad neukrad:)...IMEI kdyz zmenis tak se to pocita jako trestnej cin(je to jako kdybys prerazil cislo motoru na aute)az na to ze od auta ma nekdo papiry a a je to proste auto:Do mobil se nikdo zajimat nebude a taky pochybuju ze lidi co ztratily mobil nebo tak a nemaj od toho papir si pamatujou IMEI...jinak IMEI slo zmeni na starejch mobilech typu siemens myslim rada x35 a x45 ted ho zmenis uz jenom novou zakladni deskou...coz se zrovan u tvyho mobilu moc nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Ok. Tak prosím o LOCK a omlouvám se. Nechtěl jsem aby jste mě měli za zloděje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 jinak receno. ten IMEI neprehrajes. ja sem telefon stratil a policie CR mi ho vratila. byl na nem nahraty novy soft (clovek si taky myslel ze mu to k necemu pomuze) mam K750i... prehrati softu ti nepomuze a imei se nijak nezmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Ok. Tak to pls LOCKni. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 jde to jen na sony ericson viz www.se-tuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.