Filc@ Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Potřeboval bych na svém SE W910i rozchodit icq, qip nebo neco podobného. Nevím ale jaké aplikace telefon podporuje, kterou si stahnout a jak nastavit a pod. Stahnul jsem si nejaky Jimm, ale vubec nevím jak to v telefonu zpustit. Díky za každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Potřeboval bych na svém SE W910i rozchodit icq, qip nebo neco podobného. Nevím ale jaké aplikace telefon podporuje, kterou si stahnout a jak nastavit a pod. Stahnul jsem si nejaky Jimm, ale vubec nevím jak to v telefonu zpustit. Díky za každou radu! nastav si hlavne net na mobilu(podle toho pres co se pripojujes-wap GPRS EDGE nebo co ja vim co tenhle mobil ma...a pak si v jimmu nastav svoje icq cislo a heslo a dej pripojit...btw nevim cim to je ale kazdyho co znam ja...tak mu podobnej program na icq prestane po nejaky dobe fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Pokud nemáš nějaký zvýhodněný datový internetový tarif tak se ani nepřipojuj. Bude tě to stát mrtě prachů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Pokud nemáš nějaký zvýhodněný datový internetový tarif tak se ani nepřipojuj. Bude tě to stát mrtě prachů..... ani ne:Dpokavad mas penize za data tak je cena v radu haliru(zavis na tom kolik mas kontaktu atd..proste kolik dat to nacte:)ale sam bych taky neriskoval:Dnetu v mobilu moc neverim pokavad neni za pevnou cenu nebo zadarmo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Já mám za pevnou cenu, ale 2x sem si vlezl přes mobil do e-mailu a bum, na vyúčtování mi naběhlo 100 Kč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Tak ja pouzivam na sve SE w902 toto http://semania.mobilmania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3657 jen jsem zadal Uzivatele,Heslo a Prezdivku a vse slape tak jak ma. Pokud budes mit problemy tak se mrkni sem http://forum.semania.cz/index.php?topic=8941.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 mám net v mobilu od 02 na rok zdarma, tedy přenos dat řešit nemusím. Je na netu nekde návod, na to jak rozchodit jimm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 mám net v mobilu od 02 na rok zdarma, tedy přenos dat řešit nemusím. Je na netu nekde návod, na to jak rozchodit jimm? Jedině Jimm a ještě jeden, ale to teď neznám.Na každého operátora to de jinak.Musíš se někde podívat jak se to nastavuje u o2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Cau, tady sem ti upnul QIP 2008 .. je to asi to nejlepsi, co muzes mit v mobilu ... pokud nemas OS ... Tento qip umi prakticky to samy, co normalni na pc .. tzn, nastavovat statusy, posilat obrazky, spoustet linky v prohlizeci, posilat sms, volat, posilat jakykoli soubory .. a jeste o dost vice .. ma taky historii ... a mnoho ruznych nastaveni :) ... a na tvym phonu pude v poho ... ja ho pouzivam na 5310 XpressMusic ... kamos na K750i http://www.edisk.cz/stahni/39776/z1x2c3000.jar_260.66KB.html EDIT: .. jinak vsechno je nastaveny .. staci jenom vyplnit tvoje icq a heslo .... obcas se ale muze stat, ze se nepude prihlasit .. ja to resim, vypnutim a opetovnym zapnutim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.