Neo.... Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 tak co už ste to někdo hrál? já jo a moc mě to nechytlo... Chtěl jsem se zeptat na vaše názory, protože jsem to zatím hrál hodně málo a třeba nevím co je na tom dobrý. Těšil jsem se na nějakou racingovku a nic moc. Mimochodem je to tím, že je venku světlo jak v létě nebo je hra udělaná tak, že je na display nic moc vidět jako některý starší hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 riadna konina.. tiež ma to nechytlo, zlé ovládanie, fyzika.. nestojí ani za stiahnutie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 mě na celý hře připadá nejlepší menu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Zda se mi toho moc v menu tech blbosti...a ke hre jsem se skoro nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafiik Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Ja jsem v tu hru celkem doufal ale ani jsem nedokoncil tutorial a uz sem to vypinal, zatim nejvetsi zklamani roku 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Já to mám, ale moc mě to teda nenadchlo. Navíc se mi laguje z nějakýho zvláštního důvodu menu a čas od času hra padá. Navíc tam nai neni autosave, takže hraju kariéru asi ptřetí odpíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Duben 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 já to ani nepochopil... nevyhrál jsem jedinej závod. jedu po rovince a všichni mi ujedou. mě to jede sotva 100. Grafika ujde ale načítá se to těsně předemnou. seká se to. ovládání děs. Tak snad bude dobrej Dirt 2. CMR 2005 dobrej byl. Chci konečně zas nějakou fajn závodní hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.