Javor1991 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Cau hledam hru Ztracený Ostrov.Je to docela stará česká adventurá a ja bych ji potreboval najit jenže nikde na ni nejsou linky (jen jeden bez hesla sem nasel).Myslim ze to nadaboval Jiri labus a byl bych vam moc vdecny za link na tuhle uzasnou hru.Pokud mi ji nekdo najde bude dobre odmenen a nejlepsi asi bude lepsi kdyz mi link poslete PM!!diky moc vsem BTW pokud sem tento topik nepatri tak se omlouvam ale nevedel jsem kam ho jinam dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 EDIT:aha tak to sry nevedel jsem diky negto poslu ti crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Duben 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 sadet diky moc za ochotu ale jak jsem se jiz zminil v prvnim prispevku: "Je to docela stará česká adventurá a ja bych ji potreboval najit jenže nikde na ni nejsou linky (jen jeden bez hesla sem nasel)".Tak prave to jsou ty linky na ktery neni nikde pass no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Editněte to porušili jste pravidlo: Témata s downloady patří pouze do download sekcí. Opatření se týká hlavně sekce PC a Ostatní diskuze, kam downloady nepatří. Od toho tu jsou jiné stránky např wafroum. Porušení tohoto pravidla se bude přísně trestat !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.