Bbronx Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Občas se mi stavá že když hraju na šipkách tak se mi na displeji udělaj modrý čárky a nevím čím to. PSP je z bazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 mas poskozeny displej, spiky jsou hodne blizko displeje a tak dochazi ke kontaktu a zmacknuti displeje, coz zviditelni ten problem...(teorie xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 je to stejný jak u mobilu když ho zmáčkneš pod displejem tak tam máš taky trochu čárky.a jak tay kolega píše displej je trochem :bash:a z bazaru je ještě horší kup si normoš od sony ale to ti nepůjde flashnout. tak nevím no. nebo si kup novej displej.abys mohl líp :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 staci to otevrit a podivat se pod display, ani to nemusis odpojovat. mozna pod displayem neco je co tam nepatri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1george Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 rozdelat,kouknou co tam nepatří podle kolegy a nebo to profoukni možná se ti tam dostalo megánsky velký zrnko písku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bbronx Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 tak sem to rozdělal a displej se zdá být ok sem to i vyndal z konektoru či co to je a zandal znova a možná je to ted mín častý a nemůže to být někde v části kde je panel s šipkama a analogem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bbronx
Občas se mi stavá že když hraju na šipkách tak se mi na displeji udělaj modrý čárky a nevím čím to. PSP je z bazaru.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts