StAfo0 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Lidi mohli by jste dát sem návod na program VNC? Dočetl jsem se, že se přes něj dá ovládat počítač pomocí wifi... Tím pádem spustíte na Vašem PSP hry jako je WoW L2 atd... Tak neváhejte a pište :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smajlik.jarda Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Lidi mohli by jste dát sem návod na program VNC? Dočetl jsem se, že se přes něj dá ovládat počítač pomocí wifi... Tím pádem spustíte na Vašem PSP hry jako je WoW L2 atd... Tak neváhejte a pište :D:D:D hry nespustis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysek Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 by me zajimalo kde takove informace berete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StAfo0 Odesláno Duben 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Jakto? :D...Na youtube psali,že to jde...:D tak nevím...Ale viděl jsem jak si borci dávaj na psp Wow a L2 a chtěl bych to taky zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 to byl podvod asi beztak to bylo přes pspdisp že použivaš psp jako monitor a mužeš použivat analok :) jako myš a prave a leve tlačitko myši jako křížek a kolečko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StAfo0 Odesláno Duben 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Sakra další naděje, že bude nějaká MMORPG na PSP zhasla :D:D...Snad se toho dočkám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
StAfo0
Lidi mohli by jste dát sem návod na program VNC? Dočetl jsem se, že se přes něj dá ovládat počítač pomocí wifi... Tím pádem spustíte na Vašem PSP hry jako je WoW L2 atd... Tak neváhejte a pište :D:D:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.