adam.ochi Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ahoj vsem mam problem a to takovy ze mi pomoc hellcatu nejde vytvorit pandora. mam psp fat a origo baterku nevim co delam spatne jednou uz jsem pandoru mel ale ted mi nejde vytvorit pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Musíš mít vytovřenou Magic memory stick a poté Pandoru. Vemeš PSP, které chceš flashnout vložíš kartu poté pandoru, uděláš NAND Zálohu a poté flashneš .... http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Tvůj problém, je hodně objektivní. Chtělo by to něco specifického. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Musíš mít vytovřenou Magic memory stick a poté Pandoru. Vemeš PSP, které chceš flashnout vložíš kartu poté pandoru, uděláš NAND Zálohu a poté flashneš ....http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Tvůj problém, je hodně objektivní. Chtělo by to něco specifického. to sou zas capiny. jaky mas soft na psp? poku mas flashnute a nejde ti to vytvorit, tak si updatni treba na 5.02 GEN a v recovery menu si pak zmen baterku na PANDORU jinak HELLCAT funguje perfektne, takze chyba bude na tve strane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 mam verzi fw 5.00 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 tak bud teda updatni na 5.02 GEN a udelej si to pres recovery menu, nebo si stahni ultimate vsh menu, ten umi pandorizovat taky primo pres VSH menu (zmackes select kdyz si v menu psp aby ses do toho menu dostal) a nebo se nejak domluv s tim hellcatem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 tak bud teda updatni na 5.02 GEN a udelej si to pres recovery menu, nebo si stahni ultimate vsh menu, ten umi pandorizovat taky primo pres VSH menu (zmackes select kdyz si v menu psp aby ses do toho menu dostal) a nebo se nejak domluv s tim hellcatem Někteří uživatele tu měli s teamem GEN problémy. Spíše bych doporučil (jak, píše nahóře) Ultimate vsh menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adam.ochi
ahoj vsem mam problem a to takovy ze mi pomoc hellcatu nejde vytvorit pandora. mam psp fat a origo baterku nevim co delam spatne jednou uz jsem pandoru mel ale ted mi nejde vytvorit pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts