.:Karas12:. Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 čau budu mít tak do 2 měsíců new xbox 360 ..a už tedka se ptám ,v jakém formátu mám stahovat hry?např USA,EUR,PAL,NTSC apod. díky moc všem za radu,pokud mi dobře a srozumitelně pomůžete thanks vás nemine ;) jo a když už tu píšu ,poradte nějaké fakt hodně hrubé pařby-nové i staré,všecho žánru ,díky moc EDIT: jo poradte mi plsky ještě njaké torrent stránky na xbox hry-rychlé..nejlépe privátní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Hry stahuj bud Region free a nebo PAL , NTSC ti nepujdou . Me osobne na xku chytlo : PGR4 , Devil may cry 4 , Soul calibur IV . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Hry stahuj bud Region free a nebo PAL , NTSC ti nepujdou .Me osobne na xku chytlo : PGR4 , Devil may cry 4 , Soul calibur IV . ouuu tak rychle,díky moc ;),thx posílám..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 pls lock ,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.:Karas12:.
čau
budu mít tak do 2 měsíců new xbox 360 ..a už tedka se ptám ,v jakém formátu mám stahovat hry?např USA,EUR,PAL,NTSC apod.
díky moc všem za radu,pokud mi dobře a srozumitelně pomůžete thanks vás nemine ;)
jo a když už tu píšu ,poradte nějaké fakt hodně hrubé pařby-nové i staré,všecho žánru ,díky moc
EDIT:
jo poradte mi plsky ještě njaké torrent stránky na xbox hry-rychlé..nejlépe privátní..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts