Fenix1468622475 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Nějak sem nenašel žadnej topic o týhle hře... mě se to docela líbý a doufam že to vývojáři nezkazí, jestli to bude mít stejnou grafiku jako na trailerech tak se to bude bomba ... mam rad tenhle žanr her a dobrych mlatiček na konzolích není nikdy dost.... pro : PS3 , X360 a PC pár videí: http://www.gametv.cz/video-play.php?video=2906&play=1 http://www.gametv.cz/video-play.php?video=2887&play=1 http://www.gametv.cz/video-play.php?video=2830&play=1 datum vydání je stanoven na : 1.5.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Mi povídej taky se mi moc líbí hry tohodle typu a zrovna tahle vypadá na fakt dobrou pařbu..už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruya Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Nevim jestli to patri prave sem ale .. co mam delat v misi kde mi do tunelu napousti vodu a x-men bezi proti kamere ? Dobehnu ke kamere a jak hopsam tak hopsam vzycky mne ta voda splachne :( diky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 no hru už mám dohranou na 1000 G :D a kdykoliv sem běžel i na hard tak normálně když běžím bez zastavení tak to stihneš :) pokud tam jedou ty náklaďáky (tak použij Lunge) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruya Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 no hru už mám dohranou na 1000 G :D a kdykoliv sem běžel i na hard tak normálně když běžím bez zastavení tak to stihneš :) pokud tam jedou ty náklaďáky (tak použij Lunge) Dikes ale asi sem fakt blbej .. jojo bezim bezim dobehnu ke kamere .. chvilka napeti :) .. otocim se proti vode a ta mne splachne :( Lunge nemam na co pouzit pac tam nikdo neni :( (nebo aspon sem to zkousel vrtet se na vsechny strany a prd). BTW: to intro uz mi leze silne na nervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 no hru už mám dohranou na 1000 G :D a kdykoliv sem běžel i na hard tak normálně když běžím bez zastavení tak to stihneš :) pokud tam jedou ty náklaďáky (tak použij Lunge) no, co taky nemas na 1000G (ci full G), moc toho neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Zdravim chtěl sem se zeptat jak mam zlikvidovat tu poslední helikoptétu z těch tří pořád mustrkam ty drápy do vrtule a pokaždym zásahu ně sestřelí ten s tou zbraní i když se kreju jak chci tak se mi to nedaří. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Ruya:pouze utíkej směrem od té vody ,sice je tam blbě nato čená kamera ,ale to zvládneš ,prostě zkoušej Lama:mačkej co nejvíce krát X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Videorecenze CZ: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 kolik by ste dali bodu od 1-10 na tutu hru? ma cenu si ji stahovat nebo je to sklamani diky:pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 kolik by ste dali bodu od 1-10 na tutu hru? ma cenu si ji stahovat nebo je to sklamani diky:pspgamer: No ja jsem hru hral a dohral a ja osobne bych ji dal tak 8/10,je to docela dobra hra a stoji za to si ji zahrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 velice dobrá hra tak 9/10, prostě tenhle styl je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Na IGN to má 7.8/10 (http://xbox360.ign.com/objects/142/14267359.html), takže už je to dost na hraně... Však uvidíš sám, jestli tě to bavit bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 abych pravdu řekl hra mě bavila 1000xkrát vic než terminator salvation a dal bych ji tak 8 z 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 no prostě jestli tě bavý styl god of war, dante's inferno tak je to jasná volba je to dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Me se ta hra libila , spoustu novych komb + upgrade , graficky taky velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 take si myslim a podle vasich odpovedi je vic nez dost jasne ze si ji mam stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Stáhni si ji určitě hloupost neuděláš... Byla to moje jedna z nejoblíbenejších her na xko nebo taky pořád ji tam řadím jinak bych dal tak 8-9/10 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.