BioToXx_ Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Zdarec dneska sem se docela dobre zabavil vyhledavanim ruznych modu xboxu... Topic na tohle tema sem tu jeste nenasel... Pokud mate naky zajimavy obrazky modovani xboxu tak mi reknete a ja je pridam... Half Life 2 Halo 3 Blood case Gears of war Hull integral Blue Elite Rock star games Chrome Elite 300 Storm XCM_Custom Orange Box Table tennis Xbox s LCD Juiced 2 Halo 2 Halo 3 Quake 4 Matrix Call of Duty 2 Alligator A pár dalších, jejichž jména jsem nezjistil: Zdroj:Google.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Hmmm ten Blood Case je pěknej a i ten Chrome btw: ten RS Games nejde zobrazit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Hezký hodně takovýdlech modu tady dělalo spoustu lidí z CF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 jenze vetsinou to melo nejakou ,,vadu,, ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 nejvíc se mi líběj half life a gears of war ale musí bejt nepraktickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 jenze vetsinou to melo nejakou ,,vadu,, ;) A o jaky vady slo ?? Nekdy bych docela skusil neco udelat... nejvíc se mi líběj half life a gears of war ale musí bejt nepraktickej nojo me se libi hlavne ten Gears of war 2 ten je fakt best... no newim hodilo by se to do nakyho baraku kterej je nak huste udelanej... Hmmm ten Blood Case je pěknej a i ten Chrome btw: ten RS Games nejde zobrazit.. Opraveno.... Dystak kdybyste meli obrazky nakych dobrych case tak je sem dejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Ten Half-Life působí úžasně.. to bych si nechal líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 mě se nejvic libi modra barva takze tady se mi libi Hull integral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 re.conect ten gears of war a gears of war sou 1a ten samej case akorát na tom druhym obrázku je zapnutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 re.conect ten gears of war a gears of war sou 1a ten samej case akorát na tom druhym obrázku je zapnutej No asi jo no :wohow: ted se na to taky divam... kazdopadne jak je zapnutej tak vypada huste ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 To mě se líbí ten Blood case, Hull integral, Blue Elite a ten Chromovej taky není špatnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 něco málo prodává playcentrum http://www.playcentrum.cz/full-case-xcm-chameleon-black-hdmi-xbox-360-512701.htm http://www.playcentrum.cz/full-case-xcm-chameleon-xbox-360-401501.htm http://www.playcentrum.cz/full-case-xcm-chrome-xbox-360-361401.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Simpsons Case (Ne neni muj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Kdyz by to nekdo fakt moc chtel tak tady je toho dost http://www.extreme-mods.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 ten rockstar a table tenis taky nejsou spatny ale opět ten table tenis musi bejt nepraktickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 re.conect > jde o to ze ty mody ktery tady vidis... si museli na necem trenovat... bo aspon to poradne vymerit,doladit apod. ... ovsem nekdo kdo to tady zkousel ... tak napr. spatne nastrikal barvu a bylo to nerovnomerny a hnusny ... apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 ten xbox s LCD by asi ocenilo hodne lidi co nema na dorbou televizi :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 gow2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Z těhle se mi teda nejvíc líbí Half Life 2 a ještě i Rockstar Games, jinak ještě jsem našel na netu tyhle: Gears of War Halo 2 Halo 3 Quake 4 Matrix Call of Duty 2 Rockastar Games (ten zde sice je, ale je vidět i z boku, že je průhlednej, tak jen tak pro info ;)) Alligator A pár dalších, jejichž jména jsem nezjistil: Snad se někomu budou líbit i tyhle a kdyžtak je můžeš přidat do svýho topicu ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 hej to je luxusní...se asi nědo hodně nudí když vymýšlí takový věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.