xDante1986 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Topic zakládám už z toho důvodu, že obvykle dohrát hru vyžaduje znalost v dané hře a určité úsilí a pak taky proto, aby kdokoliv, kdo si nebude vědět rady se hrou koukne tady....uvidí....ten to má dohráno ....a tak mu napíše a optá se. Hry řaďte abecedně prosím moje 100% dokončené hry - 50 Cent: Blood On The Sand - Avatar: The Last Airbender - Alone In The Dark - Bionicle Heroes - Bioshock - Bolt - Bully: Schollarship Edition - Cabela´s African Safari - Cabela´s Big Game Hunter - Cabela´s Dangerous Hunts 09 - Call Of Duty 2 - Cars: Matter National - Crash Of The Titans - Condemned - CSI: Hard Evidence - Eragon - Fight Night Round 3 - Jumper - King Kong - Kung Fu Panda - Lego Star Wars: The Complete Saga - Meets The Robinsons - Open Season - Shellshock 2: Blood Of Trails - Silent Hill Homecoming - Soul Calibur 4 - Spiderman: Friend Or Foe - Surf´s Up - Terminator Salvation - The Bourne Conspiracy - The Godfather - TMNT - Velvet Assassin - Wanted: Weapons Of Fate - X-Men Origins: Wolverine - X-Men: The Official Movie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Topic zakládám už z toho důvodu, že obvykle dohrát hru vyžaduje znalost v dané hře a určité úsilí a pak taky proto, aby kdokoliv, kdo si nebude vědět rady se hrou koukne tady....uvidí....ten to má dohráno ....a tak mu napíše a optá se. Hry řaďte abecedně prosím moje 100% dokončené hry - Avatar: The Last Airbender - Alone In The Dark - Bioshock - Bolt - Bully: Schollarship Edition - Cars: Matter National - Crash Of The Titans - Condemned - CSI: Hard Evidence - Fight Night Round 3 - Jumper - King Kong - Kung Fu Panda - Lego Star Wars: The Complete Saga - Meets The Robinsons - Open Season - Shellshock 2: Blood Of Trails - Silent Hill Homecoming - Soul Calibur 4 - Spiderman: Friend Or Foe - Surf´s Up - The Bourne Conspiracy - The Godfather - TMNT - X-Men Nice.... to muselo dát práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 zatim jenom -Fight Night Round 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Tak se taky přidám 100% hry: Cars Cars Mater National Fifa 06 RTFWC CSI Hard Evidence My Horse and Me 2 NBA 2k6 Lost via Domus TMNT Avatar: The Last Airbender Fight Night Round 3 NBA Street Homecourt Peter Jackson´s King Kong Přidána další hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ja mam toho malo ale aspon neco... Naruto rise of ninja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Taky zatim jenom: NFS: UnderCover (offline G hnedka, online G asi za 14 dni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 píšou se zde jen 100% dohrané hry, takže mažu co není 100 % nezajímá mě, že jen offline nebo online....prostě komplet dohraná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 No tak se taky přidám, zatím jen Call of Duty 2, ale dala zabrat:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 A co jsem sem asi napsal??? Takze 100% zatim pouze: NFS: Undercover Sem z toho byl tak vedle ze jsem spletl hru. Dekuju metujovi za opraveni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 A co jsem sem asi napsal???Takze 100% zatim pouze: NFS: Underground Pokud vím tak NFS : Underground je pouze na staré Xko. A jak by teda asi každý pochopil z názvu tohoto topicu " 100% G v dohraných hrách (Klub) ", že se jedná o Xbox360 a komplet Gčka. Nebo jsem to celé pochopil špatně já? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Na 100%: Call of Duty 4 Skate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Skoda ze tu jsou pouze ty jednoduche hry :) Jedina vyjimka je Dante ktrej ma aspon ten Bioshock to je pekne mit na 100%... Jinak hry jako Avatar, TMNT, My Horse... ;) COD 2 a 4 taky v pohode...To neni nejlehci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tak já toho mám složitějšího víc...bourne, soul calibur atd, samozřejmě i ty jednodušší i ty složitější :) godfather má na světě dohráno na full necelých 500 lidí z cca 160 000 a já jsem mezi nima :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Godfathra ma dohranyho tak malo protoze to bude asi hodne velka blbost jak na PSP... Ja se ted snazim dohral Star Wars Force Unleashed na nejvetsi uroven a mam dost po 1.levelu...Moc tezsky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 god father je super hra........nic proti....není to ani gta ani mafia ale tak na xko to má od userů hodnocení skoro 90% tak to asi taková kravina nebude a kdybyx to byla taková kravina tak to nemá 160 000 lidí že :D jinak otázkou co je pro tebe lehké..hry jako condemned, crash of the titans cabela´s atd zrovna lehký nejsou...to můžu říct, že gow 2 je jednoduchý....každá hra může být pro někoho těžká pro jiného ne....opravdu lehké hry jsou takové jako CSI, Fight night, king kong, kde to máš v podstatě za dohrání, jinak je každá hra určitou výzvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 JA nemam ani xbox skoda ale budu si kupovat poradimi někdo jakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 bohuzel jenom Fight Night Round 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Dead Space,Lotr:Conquest a The Bourne Conspiracy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 god father je super hra........nic proti....není to ani gta ani mafia ale tak na xko to má od userů hodnocení skoro 90% tak to asi taková kravina nebude a kdybyx to byla taková kravina tak to nemá 160 000 lidí že :Djinak otázkou co je pro tebe lehké..hry jako condemned, crash of the titans cabela´s atd zrovna lehký nejsou...to můžu říct, že gow 2 je jednoduchý....každá hra může být pro někoho těžká pro jiného ne....opravdu lehké hry jsou takové jako CSI, Fight night, king kong, kde to máš v podstatě za dohrání, jinak je každá hra určitou výzvou Hm..Gears 2 je lehký? Dejte si to sami na Insane a uvidíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 každá hra pokud si dobrý hráč tak není problém...je to obvykle otázkou času, který do toho musíš vložit abys to získal....opravdu HC her bude maximálně 5 podle toho co jsem viděl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Grrrr už jsem mohla mít COD 5 na 100%, chybí mi jen cca 10ranků v onlinu to je na chvilku, ale xboxu se to zřejmě nelíbilo a pos..l se. Tak až za měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Call of Duty 4 Naruto Rise of a Ninja MX vs ATV Untamed Pure - nehorázná blbost Tony Hawks American Wasteland Je tu někdo kdo má GTA IV? Díky banu už to stejně na 100% nedám ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Fallout 3 3 on 3 NHL Arcade Shadow Complex Dash of Destruction Halo 3: ODST update 8.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 pokud se nepletu full halo má přeci 1750 G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 máš pravdu, smáznuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.