stupel1 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 potrebujem pomoc....som z toho zufali....na kazdu externu pamet ktoru pripojim k pc mi nod vyhodi tabulku ze je infiltrovany suborm autorun.inf a nejde zmazat....ked dam danu pamet naformatovat vyhodi mi ze subor pouziva neznama aplikacia a ked ho odstranujem rucne pise ze subor je uzamknuty.....newiem co stim teraz mi nejde naformatovat ziadna externa pamet ci je to usb kluc alebo pametova karta nechapem tomu....dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 1. vypni noda 2. koukni prez spravce uloh na procesy a vypni co jde (nebo skus vypnout iexplore stejne se znova zapne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 zkus dat start-ovladaci panely-brana firewall-a vyjimky a tam pridej ten soubor co ti to ukazuje ze je infiltrovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 pouzij na odmazani bud program AUTORUN EATER (smaze nakazene autoruny automaticky) a nebo rucne to smaz pomoci programu UNLOCKER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stupel1 Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 diki pomohlo to .............ale este mam otazku...nezostala tu moznost ze ten vir esce zostal v pc ?ked ano ako ho odstranim na trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 tak si dej přez noc scan , nebo jestli máš malej hadr tak to máš za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stupel1 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak zom zistil ze to nepomohlo na druhy den mam zase pc zavireny newiem co stim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak zom zistil ze to nepomohlo na druhy den mam zase pc zavireny newiem co stim ...nejlepší zkušenost mám s Malwarebytes Anti-Malware, stáhneš, nainstaluješ, aktualizuješ, proskenuješ a smažeš ty "švábiky", který Ti to najde...pokud některý nepůjdou smazat, tak nastartuj do nouzového režimu a zkus je smazat odtamtud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.