MartanCJ Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 No tak sem zkusil FIFU a "nezklamala" (stejná Sračka jako na PC) a PES mě nechyt i když na PC ho hraju každej den apoň 1 hoďku. No tak neni na PSP nějakej sensible soccer??? Klidně i hombrew?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Neviem co sa ti na PES6 nepaci. Ja som si ho upravil podla svojho, (dresy, tvare, kopacky, lopty, mantinely) a je to pecka... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marktechno Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 FIFA_07 je nay !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 No já nevim. Prostě mě to na PSP nechytlo :( (na PC mám Superpatch, mám origoš tak pařim online prostě podle mě nej hra). Fifa je hrozná sračka to neni fotbal o tom se nedá mluvit. World tour soccer je takový divný. Rád bych něco jako New Star soccer nebo Sensational Soccer nebo sensible soccer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts