hurtík Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 mám zásek v téhle hře je to v misi kdy jsem vyčistl tu vesničku a ted tam v te lokaci se studnou stoji bělovlasej dedula a něco mi řika , nevím kam jít brána do chramu je zavřená z druhé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mám zásek v téhle hře je to v misi kdy jsem vyčistl tu vesničku a ted tam v te lokaci se studnou stoji bělovlasej dedula a něco mi řika , nevím kam jít brána do chramu je zavřená z druhé strany Zkoušel jsi ten fireball? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Zkoušel jsi ten fireball? firebalem narazit do te brany ? to sem zkoušel....pak tam jeste kdyz du po te stezce nahoru je nějakej sutr ktery tam nechali ti Black Ninjas taky netusím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Hele tak musis vzbudit hoho dedka jak tam spi na tom moste.Da ti novy kouzlo a tim znicis ten kamen.Jen nevim jak to pouzit.Dedka vzbudis kliknutim na nej a fiouknutim do mikrofonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Prominte ze se ptam,ale nejde to nastavit pro leváky,ja pak nic na horní obrazovce nevidím když hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Prominte ze se ptam,ale nejde to nastavit pro leváky,ja pak nic na horní obrazovce nevidím když hraju. v optionu tam možnost pro leváky je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Kyby si ted mel nakej zakys tak mi napis pac uz sem se hodne rozjel a pomalu se tou hrou prokousavam:)Neni problem poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikatze Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Hele tak musis vzbudit hoho dedka jak tam spi na tom moste.Da ti novy kouzlo a tim znicis ten kamen.Jen nevim jak to pouzit.Dedka vzbudis kliknutim na nej a fiouknutim do mikrofonu dekuji moc mel sem ten sami porblem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 No já bych měl zákysk nevím jaká je mise ale je tam takoví lítající oko a střílí koule a já nevím jak ho zabít pls řekni. Díky moc předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.