dvojta Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Zdravím nejsem tu na forku moc známý jsem spíš pasivní pozorovatel jednoho dne mi napsal tOM tady z forka že se mu líbí můj podpis. Ve skutečnosti jim byl uplně unešenej :). Já sem nechápal proč nepovažuju svoji práci v ps za nikterak moc kvalitni. Za pár dní mi napsal znovu chtěl po mě nový podpis ,očividně se mu fakt libí moje práce :cheesygrin:. Tak se ptám jestli se to ještě někomu kromě toma , moc moc rád vám něco udělám. Chci se v grafice zlepšit a rád dělám lidem radost . tak jo pojedu takhle 1.Zinglbee 2.au! 3.loco99 4.kartoon - zájem mam :D Zde ukázka mojí práce můj původní podpis na foru novej těď ty pro toma a nakonec ještě něco staršího Pište i svoje názory a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Tvá práce vypadá slušně. Můžeš mi taky něco udělat. Beru oboje, Avatar + podpis = dám credits;) Avatar - něco ve stylu co mám, nebo co uznáš za vhodné Podpis - nechám na tobě Tak, jsem zvědavej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 wow to byla rychlost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 já bych taky chtel AVATAR a SIG.... Kdyztak s nejakou pandou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 já ti šoupnu za tu práci credits + thx + opravdovy thx :D chtěl bych podpis co nejveci povoluje tady forum aby tam byl xbox 360 + nějak do toho zakomponovat gta IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 chci se jenom zeptat co používáš za program? na stvárnění tehle wallpaperu? poslu ti credits nice work:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 chci se jenom zeptat co používáš za program? na stvárnění tehle wallpaperu?poslu ti credits nice work:D Píše to v názvu topic. Adobe Photoshope. http://console-forum.net/showthread.php?t=53740 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 ajo thx nejak uz usínam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 cau navrhuju ti tohle pokud mas zajem ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=53337 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 hohoho trochu moc toho je najednou :D ne že bi mi to vadilo sem rád :D zejtra váš všechny kontaktuju přez icq :D prostě pojedu takhle mam dost učení ale myslem že tak do tejdne by to mohlo podle času 1.Zinglbee 2.au! 3.loco99 4.kartoon - zájem mam :D 5.MichaaleeQ 6.Core edit: spuntix chceš něco udělat nebo ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Dám ti pěknou sumu credits za nějakej obrázek, avatar a podpis aby tam byl můj NICK... Odměna tě nemine..:) Styl nechám na tobě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 pokud se chces zlepsit tak si urcite precti tenhle clanek 8) ,kdyz budes chtit vedet vic tak napis pm :) to co zatim delas je takovej oldschool v oblasti signatur,ale pohodovej zacatek :!: PS: to authorized co mas v avataru,mam na trenkach... :D lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Dík začínal sem s vt a pár lidí mi řikalo že na to mam talent ,zatim toho moc neumim no ale prej že s talentem se to časem poddá tak uvidíme :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 cus udelas mi neco jako je to psp z tim ratchetem tak muzes neco takovy z lego batmanem a nikde v pravo dole podpis:core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 na pocitacovou grafiku neni potreba talent...staci jen hodne casu,trpelivost a predstavivost...talent na grafiku mit muzes ale kdyz ho nepodporis notnou davkou casu tak jako by nebyl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 taky mi pls neco udelej jestli se mi to bude hodne libit dam aj credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Taky bych chtěl poprosit o AVATAR a SIG - welbysek - dostaneš nějaky ty credity a THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 ja prosim taky avatar + sig neco ve stylu Wanted weapons of fate nebo GodFather II a tam napsano Pooner odmena te nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak jo zingl co myslíš zatim ? :blink: edit: tak obrázek hotov konečný výsledek na prání zhinga smazáno :) , nechce aby mu to někdo sebral těď už jen banner a můžu na dalšího :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak jo zingl co myslíš zatim ? :blink: jů to je luxusní, zingímu se bude určo líbit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 čau :D stál bych o nějak ten podpis, můj nastávající je dost strašnej a jak vidim máš talent, THX je samozdřejmostí a pul credits pošlu před a pul potom :) btw kdyby si měl čas stál bych i o avatar, ale tam sem hodně vybíravej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mám taky zájem..avatar ...jmeno One-Real...nechci nic konkretniho, treba neco podobnyho jak si udelal zinglbeemu ale ale barvy by se mi libily bila, cervena a cerna ..pokud by to bylo mozny...kdyz se mi to bude libit, poslu nejake crdts a thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak jo zingl co myslíš zatim ? :blink: My už jsme se dohodli přes ICQ;) //edit: tak už mám udělanej novej.....super práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 máš to nice...a já to s grafikou moc neumim,tak se chci zeptat jestli bys mě neudělal něco na podpis i avatar... Jestli to pujde,budu ti vděčnej :) chtěl bych tam přezdívku: Cr4sH009 a pak už nic konkrétního...nejlíp kdyby něco ze skate nebo psp...pošlu thanks a credits až budu mít :) EDIT: zapoměl sem že já taky nejlíp psp 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 každýmu to určo udělám a rád :D ale jak vidíte podle počtu zájemců to nebude hnedka :D tak co ty na to zhingo ? : na prání zhinga smazáno :) , nechce aby mu to někdo sebral edit :Core nespamuj mam tě zapsanýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.