Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Talent ? Kde ho kluku vidíš ? todle jsou začátky, až budeš umět něco jako todle tak tě taky pochválim.

http://jotfs.deviantart.com/art/Jotfs-Tag-Wall-2008-106780824

Jotfs_Tag_Wall_2008_by_jotfs.jpg

sharapcopy1.png

http://nothing-z3n.deviantart.com/art/Tag-wall-08-97286955

Tag_wall_08_by_Nothing_Z3N.png

brown.png

Serj_Tankian_signature_by_PeTe_SaJmoN.jpg

Mx.png

Je mi jasný že tydle sigy se nikomu líbit nebudou, jelikož cf má svůj styl, jelikoz jak moc dobre s TwiCem vime.. cf ma svuj osobity styl ..rikamemu ''ECNEMED'' (schválně kdo na to příjde). A ještě řeknu že todle sou prostě začátečnický práce tak nevim kde chceš (zatím) hledat talent.

A teď mě sežerte, ecnemeďáci ;)

Odesláno

tak to sem fakt nechtěl tohle

vim že umim uplný začátky ,skus si přečíst co sem psal v 1 přízpěvku

chci se v ps zdokonalovat a taky chci aby moje práce měla nějakej smysl tak sem založil tpic kde budu dělat lidem podpisi atd. a tim padem se i zdokonalovat nejsem nějakej namachrovanej buzik co si mysly že s pár základníma dovednostma v photoshopu zboří svět. každej kdo je v photoshopu trochu zběhlej ví že tvoje výtvory o dost dost lepší jak ty moje ale jak řikam čekal sem tak 3-4 lidi. ne tuhle záplavu , a jen kuli tomu že se to několika lidem libí si o sobě nezačnu myslet buhví co .

Nedělám to pro credits nebo cokoliv jinčího prostě jen pro potěšení z toho udělat někomu radost a zároveň i sobě protože s každym dalším výtvorem se pospupuje dál a dál .

Odesláno

Podle mně je to dobrý nápad.....

Zde máš tutoriáli:http://www.tutorials.cz

A tam najdeš odkazi na další servery.

A potom ti doporučuji forum czemoney.com,kde si budeš moc grafikou vydělat,ale samozřejmně až se aspoň o trochu zlepšíš,doufám,že to nebude bráno jako reklama.

Ale baví mně se dívat,jak se člověk v grafice zlepšuje,ale 9/10 lidí to vzdá,protože je to potom dá se říct nuda,děláš to samé dokola,ale až se naučíš vše(obrazně),tak se ti to bude hodit.

Odesláno

Ahoj, mohl bys pro mně prosím taky vytvořit nějaký avatar?:)

Myslím si, že talent každopádně máš. A každý ve photoshopu neumí dělat, takže ten, kdo říká, že talent nemáš si zřejmě neuvědomuje, že tvými schopnostmi (které možná pro tu osobu nejsou dostatečné) předčíš stejně hodně lidí.

Je to samozřejmě jenom na tobě jestli mi nějaký avatar vytvoříš. Představoval bych si tam něco z Bioshocku, například ten hrot toho vrtáku co nosí Big Daddy. Pošlu credits a THX. Dík;)

Odesláno

Mě udivuje vaše čeština ... musel sem to po vás číst 2x jelikož ty i/y se nedají.

2dvojta: Tvůj první příspěvěk sem četl. Taky doufám že ten namachrovanej buzík nebyl na mě. Ty výtvory co jsem posílal nejsou moje, kromě SOADu. A tím že tu budeš dělat lidem requesty se nezlepšíš, to ber jako danou věc. Taky jsem dělal lidem sigy, ub, avatary ten topic měl asi 50 stran, dělali tam lidi jako TwiCe, emkay, já a další, pak sme si dali pauzu a tak byl topic smazanej (doteď nechápu proč, když je tu plno neaktivných vláken starých rok a více. Měli jsme tam hodně thx a o všechny jsme přišli .. neřeším nemá to cenu.) takže na tydle věci se vykašly, dělej věci pro sebe, čti tutoriály český, ale hlavně anglický a měj svůj styl, s tímhle stylem to nikam nedotáhneš. Jinak začni pracovat se stockama a renderama ...

2Negto: czemoney.com je stránka k prdu je lepší používat zahraniční aukce a tím pádem vydělávat víc peněz. Většinou je to formou paypalu a nebo převodem na účet. A grafiku se nikdy nenaučíš. Je plno stylů a naučit se ani nedají a nuda to není pokud tě to baví a chceš se zlepšovat tak to nuda není. Také potom můžeš komentovat ostatní práce a budeš tomu rozumět jak todle asi udělal jak tady to a tamto a pomůžeš mu třeba něco vylepšit ...

2PJanis: Ve Photoshopu se může naučit každý. Ale ne každý má pro ''umění'' (no spíše výtvory) cit .. A o tom jestli si myslím že má nebo nemá talent ti může bejt kulový.

;)

Odesláno

) takže na tydle věci se vykašly, dělej věci pro sebe, čti tutoriály český, ale hlavně anglický a měj svůj styl, s tímhle stylem to nikam nedotáhneš. Jinak začni pracovat se stockama a renderama ...

Máš pravdu sorry všem udělám jen práci těm co sem slíbil ale tim že každýmu budu dělat abstraktní omáčku to mě fakt nebaví.

ani tenhle styl nemam rád podpis mam abstraktní protože sem práve dělal něco podle tutoriálu.Kdo mi poslal credits kuli protekci tomu to pošlu zpátky a dodělám jen to co sem slíbil . A pak si to teda rozjedu po svim

nepomohla mi jen rada simiho ale taky kámoše kterej je ps už hodně žběhlej

. Takže se všem omlouvám ale udělám jen ty věci pro lidi co sou na 1 stránce .

čekal sem 3-4 fakt takže udělám 4 a dost

tohle by nezvlád nikdo ani sem nepočítal kolik lidí ode mě něco chtělo takže sry. :)

Odesláno

~SiMi^gD

Já vím, že se ve photoshopu může naučit každý, ale chce to čas a vytrvání, a to hodně lidí není ochotno obětovat. To, že sem řekl, že pro danou osobu možná nejsou jeho schopnosti dostatečné nebylo myšleno nějak špatně;). Chápu, že každý na to může mít jiný názor, po tom tvém je mi samozřejmě kulové, ale jenom si myslím, že si mu sem hned nemusel psát, že talent nemá atd.

Je mi jasné, že ty bereš za standard asi výtvory jinačích kvalit, ale mnohým lidem to stačí a jsou s tím spokojení.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu