kubusz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Zdravím všechny, chtěl bych poprosit ostatní pařany na PSP, o doporučení typu hry tzv shot tem up, (raketka nebo cokoli letí, jde ..... a vy musíte postřílet co se dá). Napiště vaší oblíbenou a jaký máte názor na tento typ hry.:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 moc tomu nerozumím ale postřílej co vidíš bylo 50cent bulletproof ale byla to pěkná ptákovina ... nebo call of duty a medal of honor heroes 1 , 2 to bylo taky postřílej co vidíš ale aspoň to stálo za to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tisíc lidí, tisíc chutí...mě třeba 50 cent hodně bavil, je to jednoduchý a dobře hratelný...raději si to zkus sám a jak uvádí kolega dál CoD nebo MoH Heroes 1, 2 - to hratelný není vůbec...ale jak bylo řečeno, zkus si to sám a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tisíc lidí, tisíc chutí...mě třeba 50 cent hodně bavil, je to jednoduchý a dobře hratelný...raději si to zkus sáma jak uvádí kolega dál CoD nebo MoH Heroes 1, 2 - to hratelný není vůbec...ale jak bylo řečeno, zkus si to sám a uvidíš souhlasím každej je na něco jinýho ale napadlo mě vynikající hra God of War : Chains of Olympus to se doufám shodneme všichni na kvalitách této hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Co treba SuperStardust portable, anebo Crazy Gravity Portable, Geometry Wars portable, LightWay, Polygun wars, Tyrian... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.