Kamikaze211 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Zdarec, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nejde do KD - Bílovec na Rosenberg Night. Vstupné na místě je 200 korun a v předprodeji 150 Kč. Je připraven bohatý program jako třeba live show a nebo občerstvení z nahé ženy. Já jdu, takže kdyby se chtěl někdo přidat, tak napište :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 snad se tu nenajde nikdo tak zoufalej aby si za zensky musel platit.. ja bych tam nesel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 To není bordel, ale diskotéka jako každá jiná. Ale je to tvůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Refresh ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Zdarec, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nejde do KD - Bílovec na Rosenberg Night. Vstupné na místě je 200 korun a v předprodeji 150 Kč. Je připraven bohatý program jako třeba live show a nebo občerstvení z nahé ženy. Já jdu, takže kdyby se chtěl někdo přidat, tak napište :!: Sorry za ot.: ale ty jdi radší repovat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Rosenberg Night - zažil sem a hrůza... Fakt shit ale jinak přeju pěknej večer třeba se budeš bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Rosenberg je trapak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.